Croaziera 2020 - Japonia si Orientul Indepartat ( Yokohama) - MSC Cruises - MSC Bellissima - 4 nopti

Meniu

MSC Bellissima

MSC Bellissima va oferi o gama uimitoare de caracteristici ce vor rivaliza cu cele ale navei sale sora, MSC Meraviglia. Debutul navei a avut loc in luna martie 2019. 
In primul rand, tehnologia inovatoare "MSC for Me" ofera o experienta imbunatatita la bord, care va va permite sa tineti legatura cu alti oaspeti de la bord, cu echipajul si cu nava in sine.
Promenada interioara, situata pe doua punti, cu o lungime de 80 m, va avea o cupola spectaculoasa cu LED-uri. In aceasta zona se vor gasi mai multe magazine, restaurante si baruri. Exista 20 de baruri si 10 restaurante pentru a alege, inclusiv restaurante de specialitate, cum ar fi Butcher's Cut Steakhouse si Kaito Sushi & Teppanyaki, precum si un Bistro si un “street – food market”.
Pentru divertisment, va puteti bucura de 2 spectacole noi de la Cirque du Soleil concepute special pentru MSC Bellissima sau va puteti relaxa in  in impresionantul Water Park - o oaza pentru copii si familii.
Pregatiti-va sa fiti uimiti!
 
 • Greutate

  171.598 tone

 • Capacitate

  4.500 - 5.400 pasageri

 • Lungime

  315 m

 • Latime

  43 m

 • An constructie

  2019

 • Echipaj

  1.400 persoane

 • Constructor

  Chantiers de l'Atlantique - STX Europe - St. Nazaire

 • Viteza

  23 noduri

Cost constructie:

700.000.000 €

Inregistrat in:

Valletta, Malta

Pescaj:

8.5

Total cabine:

2.244

Supr. cabinelor (mp):

16 mp - 65 mp

Tensiune electrica (V):

220

Punti accesibile:

18

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Mecla Iulian
Mecla Iulian

De povestit, nu voi povesti dar pot spune ca am facut 4 croaziere.Doua cu MSC Divina,una cu Norwegian Jade iar ultima cu MSC Bellissima.Pot spune ca a fost super-confort,curatenie(servicii in general)...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii