Croaziera 2020 - Mediterana de Est (Venetia) - Holland America Line - Nieuw Amsterdam - 12 nopti

Meniu

Nieuw Amsterdam

Nieuw Amsterdam este cel de-al doilea vas din flota Holland America Line ce face parte din Signature Class. Pe aceasta nava regasiti multe din caractersticile indragite la aceasta linie, cum ar fi: Cafeneaua Exploratorilor - un cyber cafe ce colaboreaza cu cotidianul New York Times; Pinnacle Grill si Barul Pinaccle; Culinary Center unde iubitorii de gastronomie pot lua lectii de la cei mai in voga bucatari cat si saloanele de spa marca Holland America Line - Greehouse Spa.

 • Greutate

  86.700 tone

 • Capacitate

  2.106 pasageri

 • Lungime

  285 m

 • Latime

  32.2 m

 • An constructie

  2010

 • Echipaj

  929 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  44.3 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

400.000.000 $

Inregistrat in:

Olanda

Pescaj:

7.8

Total cabine:

1.053

Supr. cabinelor (mp):

15.7 mp - 122.5 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

12

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

5

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

$

Puntea 11 - Observation

Puntea 11 - Observation

Puntea de Observatie ofera cabine la categoria VQ, dar tot aici se regaseste Localul Crow, Café Exploration, restaurantul Tamarind si lounge-ul Silk Den, teren de volei si baschet.

Teren de baschet/volei

Provoaca-ti prietenii la un meci!

Cabana Club

Este o zona destinata exclusiv adultilor. Aceasta se inchiriaza pe parcursul zilei in tariful ei intrand si pranzul. 


Vezi tur virtual 3D

Restaurantul Tamarid

Restaurantul are o capacitate de aproximativ 142 de locuri specialitatile culinare fiind de origine asiatica(thai, chinezesc si japonez). Rezervarea este obligatorie.


Vezi tur virtual 3D

Exploration Cafe

In aceasta cafenea confortabila, puteti sa navigati pe internet, sa va verificati mailurile, sa lecturati una dintre cartile pe care le gasiti in biblioteca sau pur si simplu sa cititi ziarul de dimineata.


Vezi tur virtual 3D

Localul Crow

Oferind priveliste minunata in timpul zilei asupra piscinei si a marii, acest local se transforma pe timpul noptii intr-un club de noapte ultramodern.


Vezi tur virtual 3D

Cabina Spa cu veranda cat. VQ

 Cabinele cu veranda/balcon au o suprafata situata intre 19 si 35 metri patrati. Acestea au 2 paturi ce se pot uni formand un pat matrimonial, baie proprie, plasma TV, DVD player si o zona de relaxare. Fiecare cabina din aceasta categorie ofera clientilor Holland America Line halate de baie, produse de ingrijire Elmis, uscator de par, fructe proaspate in fiecare zi in cabina si un seif. Fata de celelalte cabine din acesta categorie, aceastea dispun de facilitati pentru Spa cum ar fi: saltele de Yoga, acces in zona Spa(Greenhouse Spa si Salon)

 

 

 


Vezi tur virtual 3D

Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Dragos Pelin
Dragos Pelin

Un vis in paradis...cuvintele nu pot reda satisfactia pe care am avut-o mergand pe pana domnului Ioan Basea, proprietarul agentiei, care ne-a convins sa nu facem compromisuri...a avut dreptate. Ne-am imbarcat...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii