Croaziera 2020 - Mediterana de Vest si Maroc (Malaga) - MSC Cruises - MSC Splendida - 5 nopti

Meniu

MSC Splendida

Botezul MSC Splendidei a avut loc in vara 2009 in frumoasa Barcelona. MSC Splendida este un vas pe care tehnologia se combina intr-un mod armonios cu comfortul. Futuristic, dar in acelasi timp pastrandu-si simplicitatea si eleganta. Un vas de croaziera care promite raiul pe mare pentru pasagerii ei. Pentru aceia dintre dumneavoastra care vor ce e mai bun din conceptul de croaziera, MSC Cruises a creat conceptul unic de 6 stele: MSC Yacht Club. Acesta ofera 99 de suite spatioase, inclusiv o zona VIP rezervata, unde turistii pot beneficia de serviciile unui majordom 24/24. La bordul vasului MSC Splendida puteti sa va bucurati de muzica live in majoritatea barurilor, puteti savura mancaruri cu specific Mediteranean sau puteti incerca restaurantul de specialitate Tex-Mex. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare.

 

 • Greutate

  137.936 tone

 • Capacitate

  3.274 pasageri

 • Lungime

  333.3 m

 • Latime

  38 m

 • An constructie

  2009

 • Echipaj

  1.313 persoane

 • Constructor

  Aker Yards (France)

 • Viteza

  22.99 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

550.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

8.4 m

Total cabine:

1637

Supr. cabinelor (mp):

15 mp - 65 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

13

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 5 - Canaletto

Puntea 5 - Canaletto

Puntea Canaletto are in alcatuire cabine interioare si exterioare cu geam din categoria Bella, dar si receptia, cyberbiblioteca, barul Splendida, centrul business si primul nivel al restaurantului La Reggia.

Cabina exterioara cu geam Bella

Cabinele exterioare cu vedere totala, in numar de 93 de cabine, fac parte doar din categoria Bella sau Fantastica si au vederea totala spre mare. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, mini bar si seif. Pentru diferente intre Bella/Fantastica verificati sectiunea "Inclus/Non-Inclus". Suprafata cabinei: 16 mp.


Vezi tur virtual 3D

Cabina interioara Bella

Cabinele interioare, in numar de 294 de cabine, se impart in doua categorii: Bella si Fantastica. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, mini bar si seif. Pentru diferente intre Bella/Fantastica verificati sectiunea "Inclus/Non-Inclus". Suprafata cabinei: 13 mp. 


Vezi tur virtual 3D

Receptie

Pentru orice nelamuriri sau intrebari puteti sa apelati cu incredere la receptia vasului, unde consultantii va asteapta cu zambetul pe buze sa va rezolve orice problema aparuta pe durata croazierei sau sa va ofere asistenta.

Barul Splendida

Barul Splendida asezat in apropierea receptiei are o capacitate de 28 de pasageri si este locul perfect pentru intalnirea cu cei dragi de pe vas.


Vezi tur virtual 3D

Sala de Conferinte

Acest spatiu sta la dispoztia dumneavoastra, fie ca aveti de facut o prezentare, un anunt, seminarii s.a.m.d.

Biblioteca & Internet Cafe

MSC Splendida dispune de doua biblioteci la bord, una doar pentru pasagerii ce fac partea din Yacht Club, si inca una, pe puntea 5, cu o capacitate de 10 locuri unde regasim atat biblioteca cat si internet cafe-ul pentru a mentine mai usor legatura cu cei de acasa. 

Restaurantul La Reggia

Restaurantul L'a Reggia este situat spre pupa vasului si se intinde pe puntea 5 si 6, cu o capacitate totala de 1155 locuri, deschis pentru mic dejun, intre 07:00 si 09:00, pentru pranz, intre 12:00 si 14:00 si pentru cina in doua serii (la 19:00 si la 21:30). Pe durata pranzului se serveste un meniu cu 3 feluri iar pe durata cinei cu 7 feluri.


Vezi tur virtual 3D

Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Iulian Cirnu/Fiore Collants
Iulian Cirnu/Fiore Collants

Buna ziua,multumim,totul a decurs asa cum ne-am asteptat,serviciile de pe vas au fost foarte bune ! Numai de bine Iulian Cirnu/Fiore Collants

Citeste mai departe »
Scris de D. C.
D. C.

Va multumim pentru mesajul dumneavoastra si pentru interesul aratat felului in care s-a desfasurat voiajul. Va multumim pentru claritatea si promptitudinea informatiilor transmise si pentru facilitatile...

Citeste mai departe »
Scris de Familia Damian
Familia Damian

Bine v-am regasit! Ne-ati oferit o calatorie minunata, pentru care va multumim din suflet! MSC Splendida este cu adevarat SPLENDIDA!!! Totul, chiar totul, a fost fara cusur! Vasul este de ultima generatie,...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii