Croaziera 2020 - Mediterana de Vest si Maroc (Malaga) - MSC Cruises - MSC Splendida - 5 nopti

Meniu

Malaga, Spania

Malaga ofera un amestec fascinant de cultura, istorie si plaje, toate acestea avand o atmsofera contemporana. Orasul este una dintre cele mai mari comori ai Andaluziei. Situat intr-o stralucire uimitoare a golfului, cu palmieri de-a lungul marii, este capitala dinamica si prietenoasa a regiunii Costa del Sol, "coasta de soare" a Spaniei.

Malaga este un loc minunat de ratacire si explorare, in special in locurile vechi  ale acestuia, cu taverne traditionale si patrate frumoase. 

De asemenea, are la baza o arhitectura fina si destule cladiri vechi. Spre deosebire de Costa del Sol, zonele de petrecere, inclusiv Puerto Banus, Torremolinos si Benalmadena, Malaga pastreaza o senzatie traditionala.

Vinurile din Malaga merita mai mult decat o degustare, iar vizitatorii le pot incerca la Antigua Casa de Guardia, una din putinele crame ale orasului. De asemenea, puteti explora istoria vinului din regiune, la Muzeul Vinului  din centrul istoric al orasului. Pentru a simti cu adevarat ce inseamna viata spaniola, vizitati districtele din Pedregalejo si El Palo, unde gasiti comunitati de pescuit cu cele mai bune fructe de mare.

Orasul este baza ideala pentru calatorii in jurul sau, oferind vizitatorilor o cale de acces mai usoara pentru a ajunge in sudul Spaniei. Zona inconjuratoare este un mozaic glorios de sate raspandite cu plantatii de migdale si o gama larga de lanturi muntoase, inclusiv Sierra Nevada, unde punctul culminant este marcat de pesterile masive Nerja cu picturi pe pereti de aproximativ 20.000 de ani.

 

Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Anonim
Anonim

Buna Daniela, In primul rand dorim sa iti multumim pentru pentru sprijinul acordat in realizarea frumoasei experiente traite la bordul vasului Msc Splendida, prin operativitatea ,profesionalismul si promptitudinea...

Citeste mai departe »
Scris de Emilian Arhire
Emilian Arhire

Multumim foarte mult pentru totul! Luna de miere pe MSC Splendida a fost intr-adevar splendida! Itinerarul la fel! In cateva zile o sa va povestim mult mai multe si o sa va atasam si o parte din superbele...

Citeste mai departe »
Scris de Florica Anca
Florica Anca

Buna ziua,             Imi cer scuze pentru intarzierea cu care trimit acest e`mail.           Vreau sa va multumesc pentru acest privilegiu de a...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii