Croaziera 2020 - Transatlantic/Repozitionare (Savona) - Costa Favolosa - Costa Cruises - 15 nopti

Meniu

Costa Favolosa

Visele si realitatea se imbina la bordul acestui vas creand un basm pentru pasagerii care vor sa viziteze si sa se bucure de peisaje spectaculoase. Fiecare colt al acestui vas, fiecare coridor, lounge, punte sau punct de intalnire te va duce cu gandul la personalitatea si sensibilitatea unui artist. Costa Cruises a dorit sa creeze o atmosfera contemporana de poveste, ridicata la un nivel de varf prin folosirea unor tehnologii de inalta calitate in domeniul divertismentului.

 • Greutate

  114.500 tone

 • Capacitate

  3.012 pasageri

 • Lungime

  290.2 m

 • Latime

  35.5 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1.110 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  23 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

510.000.000 €

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

26.9 m

Total cabine:

1.506

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

5

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 12

Puntea 12

Pe puntea 12 se regaseste partea superioara a complexului wellness, jocurile virtuale, acoperisul retractabil ce acopera piscina, barul Formula 1, pista de jogging si terenurile de sport.

Pista de alergare

Pasagerii se pot mentine in forma pe toata perioada croazierei avand la dispozitie pista de alergare de pe vasul Costa Favolosa ce inconjoara piscina pentru copii si terenurile de volei si baschet.

Bar Formula 1

Bar tematic pentru pasagerii pasionati de Formula 1 care ofera contra unei taxe suplimentare si un simulator Grand Prix cu un singur loc.

Joc virtual de golf

Sala special amenajata cu simulator de golf care cuprinde 18 gauri, unde pasagerii pasionati de acest sport pot invata pana la 37 de stiluri de joc.

Terenuri de sport

Terenurile pentru diverse sporturi, dar si mesele de tenis sunt la dispozitia pasagerilor pe tot parcursul zilei si fac parte din facilitatile care sustin relaxarea continua a pasagerilor.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de szekely francisc
szekely francisc

A fost chiar ca intr o poveste ,planific urmatoarea croaziera ,a fost foarte frumos ! Felicitari Croaziere.net .......Multumim !

Citeste mai departe »
Scris de Ioana Eftenie
Ioana Eftenie

Buna, Daniela!   Iti marturisesc ca 7 nopti pe vas sunt putine ca sa descoperi totul, e un adevarat oras. Nu am fost deloc la spa de exemplu, erau restaurante speciale pt pizza si burgers, nici acelea...

Citeste mai departe »
Scris de Victoria Eugenia Iacob
Victoria Eugenia Iacob

Buna ziua M-am intors din croaziera si pot sa va povestesc urmatoarele: -          Cabina a fost foarte mare fata de croazierele anterioare cand al 3-lea pat...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii