Croaziera 2020 - Transatlantic/Repozitionare (Savona) - Costa Favolosa - Costa Cruises - 15 nopti

Meniu

Costa Favolosa

Visele si realitatea se imbina la bordul acestui vas creand un basm pentru pasagerii care vor sa viziteze si sa se bucure de peisaje spectaculoase. Fiecare colt al acestui vas, fiecare coridor, lounge, punte sau punct de intalnire te va duce cu gandul la personalitatea si sensibilitatea unui artist. Costa Cruises a dorit sa creeze o atmosfera contemporana de poveste, ridicata la un nivel de varf prin folosirea unor tehnologii de inalta calitate in domeniul divertismentului.

 • Greutate

  114.500 tone

 • Capacitate

  3.012 pasageri

 • Lungime

  290.2 m

 • Latime

  35.5 m

 • An constructie

  2011

 • Echipaj

  1.110 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  23 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

510.000.000 €

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

26.9 m

Total cabine:

1.506

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

5

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 3

Puntea 3

Puntea 3 are in alcatuire teatrul Hortensia, zona de promenada care inconjoara vasul, atriumul Dei Diamanti, biroul de excursii optionale si receptia, restaurantul Samsara, restaurantul Duca di Borgogna si restaurantul Duca d'Orleans.

Restaurantul Duca d’Orleans

Restaurantul complementar este dedicat pasagerilor carora le place sa alterneze o cina in restaurantul a la carte cu o cina la restaurantele cu specific de la bordul vasului. Contra-cost, se poate face rezervare si se poate servi doar cina in aceasta locatie.

Restaurantul Duca di Borgogna

Restaurantul cu meniu a la carte unde pasagerii pot servi micul dejun, pranzul si cina. Ofera pana la 7 feluri dintre care pot alege pentru a servi masa de seara.

Restaurantul Samsara

Restaurant alternativ dedicat pasagerilor ce achizitioneaza o cabina Samsara pentru serviciile de spa si meniurile dietetice. Este permis accesul celoralti pasageri de la bord, doar pe baza de rezervare. Ofera mancare organica.

Receptie si birou pentru excursii optionale

Biroul de relatii cu clientii ofera toate informatiile si asistenta necesara pentru pasageri. Pentru rezervarea excursiilor optionale la tarm, pasagerii primesc informatii complete de la personal specializat, iesiri de pe vas care pot fi rezervate ulterior.

Atriumul dei Diamanti

Atriumul vasului Costa Favolosa cuprinde 4 lifturi cu geam ce ofera vedere panormica, lobby barul Diamanti, dar si o zona special amenajata pentru turistii care adora sa asculte muizca de pian cantata live.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de szekely francisc
szekely francisc

A fost chiar ca intr o poveste ,planific urmatoarea croaziera ,a fost foarte frumos ! Felicitari Croaziere.net .......Multumim !

Citeste mai departe »
Scris de Victoria Eugenia Iacob
Victoria Eugenia Iacob

Buna ziua M-am intors din croaziera si pot sa va povestesc urmatoarele: -          Cabina a fost foarte mare fata de croazierele anterioare cand al 3-lea pat...

Citeste mai departe »
Scris de Ioana Eftenie
Ioana Eftenie

Buna, Daniela!   Iti marturisesc ca 7 nopti pe vas sunt putine ca sa descoperi totul, e un adevarat oras. Nu am fost deloc la spa de exemplu, erau restaurante speciale pt pizza si burgers, nici acelea...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii