Croaziera 2021 - 1200 de mile pe Dunare si Delta Dunarii (Viena) - Luftner Cruises - MS Amadeus Silver II - 9 nopti

Meniu

Amadeus Silver II

La bordul navei AMADEUS Silver II, vă puteți bucura de revitalizare pe Sun Deck, o experiență de călătorie fără stres, peisaje panoramice si frumoase, asupra locurilor pe care le vizitati. La fel ca predecesorul său, cea premiată AMADEUS Silver I, AMADEUS Silver II respectă principiile inovației și excelenței tehnice.

Proiectat în tonuri elegante de gri și mov, combină inovația modernă cu confortul, asigurându-vă că la bord vă simțiți ca acasă. Nava găzduiește 168 de pasageri, cu o gamă largă de cabine confortabile, cu geamuri panoramice sau apartamente generoase, cu balcoane private.

Extensia Sun Deck și River Terrace , oferă o mulțime de spații pentru relaxare și meditatie spirituala. Nevoile și dorințele dvs. culinare vor fi îngrijite de elegantul bar Panorama, restaurantul Panorama și Café Vienna, care oferă băuturi răcoritoare și delicii culinare artizanale și se vor asigura că fiecare dorință este îndeplinită.

 • Capacitate

  168 pasageri

 • Lungime

  135 m

 • Latime

  11,4 m

 • An constructie

  2015

Inregistrat in:

Germania

Total cabine:

84

Supr. cabinelor (mp):

16-26

Punti accesibile:

4

Puntea 4 - Sun

Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Bartis Claudia
Bartis Claudia

Multumim frumos. A fost foarte frumos la bordul vasului de croaziera, atmosfera calda de sarbatoare, cabina suficient de spatioasa cu ferestre largi cu vedere din pat a cursului apei si frumosului peisaj.Oraselele...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii