Croaziera 2022 - Mediterana de Vest (Barcelona) - Costa Cruises - Costa Fortuna - 3 nopti

Meniu

Costa Fortuna

Motto-ul vasului de croaziera Costa Fortuna este "de prima clasa", asta pentru rafinamentul si eleganta sa. Zonele publice si restaurantele sunt decorate cu reproduceri de imagini publicitare din anii '20 si '30.  Restaurantul principal se intinde pe doua punti si a fost inspirat de legendarele calatorii pe mare ale lui Christopher Columb. Lasati-va uimiti de designul si amploarea holului principal dupa care faceti o mica plimbare spre zona Jacuzzi si sauna, unde va veti putea relaxa deplin în timp ce savurati privelistea.

 • Greutate

  102.587 tone

 • Capacitate

  2716 pasageri

 • Lungime

  272.0 m

 • Latime

  38.0 m

 • An constructie

  2003

 • Echipaj

  1.068 persoane

 • Constructor

  Cantieri Sestri Navale

 • Viteza

  20 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

381.000.000 $

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.3 m

Total cabine:

1358

Supr. cabinelor (mp):

16.7 mp - 44.8 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 11 - Cannes

Puntea 11 - Cannes

Puntea 11 are in alcatuire cabine din categoria EP precum si clubul wellness Salute Saturnia, clubul Conte Grande 1927 si pista de alergat.

Restaurantul Club Conte Grande 1927

Restaurantul va ofera o mare varietate de preparate, dar si bauturi din toate colturile lumii. La acest restaurant este indicat sa se faca o rezervare in prealabil cu cel putin 2 zile inainte.

Pista de alergat

Pista pentru alergat, dublata de o alta pista pentru role sau skate. Aceasta este completata de o alta pentru cei ce vor doar sa se plimbe, insa dispune si de o zona cu sezlonguri.

Clubul wellness Salute Saturnia

Acest spa cuprinde sala de fitness, sala de aerobic, doua spatii cu jacuzzi privat pentru cupluri, sauna turceasca, sauna uscata si multe alte posibilitati de relaxare. Acest loc dispune de cele mai moderne aparate la ora actuala. Exercitiile la aceste aparate le puteti face cu ajutorul unor antrenori personali.

 

Cabina exterioara cu geam cat. EP

Cabina exterioara cu geam are in componenta doua paturi de o persoana ce se pot converti intr-un pat dublu, baie cu dus, precum si un birou cu sertar. Fiecare cabina este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 20 mp.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Florescu Mariana
Florescu Mariana

Buna ziua!   A fost minunat, iar cabina ati ales-o excelent. Am ramas impresionati de servicii, de orasele in care am ajuns, de mancare, vremea a fost excelenta, ne-am simtit grozav.   Va multumesc...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii