Croaziera 2022 - Mediterana de Vest (Barcelona) - Costa Cruises - Costa Fortuna - 3 nopti

Meniu

Costa Fortuna

Motto-ul vasului de croaziera Costa Fortuna este "de prima clasa", asta pentru rafinamentul si eleganta sa. Zonele publice si restaurantele sunt decorate cu reproduceri de imagini publicitare din anii '20 si '30.  Restaurantul principal se intinde pe doua punti si a fost inspirat de legendarele calatorii pe mare ale lui Christopher Columb. Lasati-va uimiti de designul si amploarea holului principal dupa care faceti o mica plimbare spre zona Jacuzzi si sauna, unde va veti putea relaxa deplin în timp ce savurati privelistea.

 • Greutate

  102.587 tone

 • Capacitate

  2716 pasageri

 • Lungime

  272.0 m

 • Latime

  38.0 m

 • An constructie

  2003

 • Echipaj

  1.068 persoane

 • Constructor

  Cantieri Sestri Navale

 • Viteza

  20 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

381.000.000 $

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.3 m

Total cabine:

1358

Supr. cabinelor (mp):

16.7 mp - 44.8 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 4 - Santos

Puntea 4 - Santos

Pe aceasta punte veti gasi al doilea nivel al teatrului Rex 1932, al doilea nivel al restaurantelor Michelangelo 1965 si Raffaello 1965, discoteca Vulcania 1927, un internet cafe, biblioteca Galileo Galilei 1963, photo gallery si capela vasului.

Photo Gallery

Aici pasagerii isi pot regasi pozele care li s-au facut pe tot parcursul croazierei. Acestea se pot achizitiona contra cost.

Restaurant Raffaello 1965

Pe aceasta punte se afla cel de al doilea nivel al restaurantului Raffaello 1965. 

Restaurantul Michelangelo 1965

Pe aceasta punte se afla cel de al doilea nivel al restaurantului Michelangelo 1965.

Biblioteca Galileo Gallilei

De aici pasagerii isi pot imprumuta carti traduse in diferite limbi fara costuri aditionale. Serviciul de internet este contra cost.

 

Internet Cafe

Aici internetul este disponibil contra cost. 

 

Discoteca Vulcania 1927

La discoteca "Vulcania 1927" ritmurile sunt ametitoare. Genurile muzicale sunt numeroase, de la retro sau moderna, pana la latino sau dance. Ne vedem pe ringul de dans!

 

Capela

In acest loc puteti gasi o mica oaza de liniste unde puteti sa va limpeziti gandurile. Pe acesta punte se afla capela unde se pot oficializa casatorii prin intermediul unui preot catolic.

 

Teatrul Rex 1932

Acest teatru este spectaculos ca suprafata si este situat pe puntile 3, 4 si 5 ale vasului Costa Fortuna. Evenimentele sustinute in fiecare seara sunt musical-uri, balet, numere de circ, acrobatii si diverse concerte.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Florescu Mariana
Florescu Mariana

Buna ziua!   A fost minunat, iar cabina ati ales-o excelent. Am ramas impresionati de servicii, de orasele in care am ajuns, de mancare, vremea a fost excelenta, ne-am simtit grozav.   Va multumesc...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii