Croaziera 2022 - Mediterana de Vest (Barcelona) - Costa Cruises - Costa Fortuna - 3 nopti

Meniu

Costa Fortuna

Motto-ul vasului de croaziera Costa Fortuna este "de prima clasa", asta pentru rafinamentul si eleganta sa. Zonele publice si restaurantele sunt decorate cu reproduceri de imagini publicitare din anii '20 si '30.  Restaurantul principal se intinde pe doua punti si a fost inspirat de legendarele calatorii pe mare ale lui Christopher Columb. Lasati-va uimiti de designul si amploarea holului principal dupa care faceti o mica plimbare spre zona Jacuzzi si sauna, unde va veti putea relaxa deplin în timp ce savurati privelistea.

 • Greutate

  102.587 tone

 • Capacitate

  2716 pasageri

 • Lungime

  272.0 m

 • Latime

  38.0 m

 • An constructie

  2003

 • Echipaj

  1.068 persoane

 • Constructor

  Cantieri Sestri Navale

 • Viteza

  20 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

381.000.000 $

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.3 m

Total cabine:

1358

Supr. cabinelor (mp):

16.7 mp - 44.8 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

6

Numar Lifturi:

14

Moneda utilizata:

Puntea 9 - Napoli

Puntea 9 - Napoli

Puntea 9 are in alcatuire cabine din categoriile IP, EP, BP, S, precum si restaurantul Cristoforo Colombo 1954 si piscinele Oceania 1932 si Colombo 1954.

Piscina Colombo 1954

Piscina va ofera posibilitatea sa va relaxati cu adevarat si in plus sa va si mentineti in forma. Are acoperis retractabil, doua jacuzzi-uri, un ecran LED imens in aer liber, unde se pot vedea filme, concerte, evenimente sportive si tot aici se regaseste grillul si barul Colombo.

Restaurantul Cristoforo Colombo 1954

Restaurantul va ofera, pe langa cateva dintre cele mai gustoase preparate de pretutindeni, si o vedere panormaica asupra marii.

 

Piscina Oceania 1932

Ce poate fi mai placut decat o baie in piscina, dupa care sa serviti o bautura racoritoare la marginea ei in timp ce va relaxati la soare? Cele doua jacuzzi-uri din aceasta zona a vasului, alaturi de barul Oceania va sunt puse la dispozitie intreaga zi!      

 

Suita cu balcon cat. S

Suita cu balcon cat. S are in componenta doua paturi de o persoana ce se pot converti intr-un pat dublu, balcon privat, usi de sticla cu vederi panoramice, living separat, baie cu dus, precum si un birou cu sertar. Fiecare cabina este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 32 mp.

Cabina exterioara cu balcon cat. BP

Cabina exterioara cu balcon are in componenta geamuri mari si o usa care ofera accesul spre balcon. Cabina are un dormitor principal cu doua paturi de o persoana ce se pot converti intr-un pat dublu, o baie privata cu cada cu hidromasaj si dus, precum si un living dotat cu mobila si o canapea extensibila. Fiecare cabina este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 20 mp.

Cabina exterioara cu geam cat. EP

Cabina exterioara cu geam are in componenta doua paturi de o persoana ce se pot converti intr-un pat dublu, baie cu dus, precum si un birou cu sertar. Fiecare cabina este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 20 mp.

Cabina interioara cat. IP

Cabina interioara are in componenta doua paturi de o persoana ce se pot converti intr-un pat dublu, baie cu dus, precum si un birou cu sertar. Fiecare cabina este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, mini bar, seif. Suprafata cabina: 17 mp.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Florescu Mariana
Florescu Mariana

Buna ziua!   A fost minunat, iar cabina ati ales-o excelent. Am ramas impresionati de servicii, de orasele in care am ajuns, de mancare, vremea a fost excelenta, ne-am simtit grozav.   Va multumesc...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii