Croaziera 2022 - Mediterana de Vest (Barcelona) - Costa Cruises - Costa Fortuna - 3 nopti

Meniu
MY DRINKS

MY DRINKS

Inclus in oferta ‘All Inclusive’, ofera pasagerilor bauturi nelimitate la pahar precum: vinuri, bere, whiskey, vermut, cocktailuri, bauturi calde, cafea, bauturi non-alcoolice + o sticla de apa de 0.5l/persoana/zi.

CONNOISSEUR, PIU GUSTO, BRINDIAMO (Copii&Adolescenti)

CONNOISSEUR, PIU GUSTO, BRINDIAMO (Copii&Adolescenti)

De la 20 €/persoana/zi (4-17 ani)

Chiar si ce mai tineri pasageri pot sa savureze o selectie larga de bauturi la pahar sa consume in timpul zilei. Unele dintre cele mai populare bauturi non-alcoolice, smoothie-uri si ciocolata calda. Tarifele pot sa difere in functie de sezon si vas. Pachetul trebuie sa fie achizitionat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina. Pretul include si taxa pentru serviciile de la bar de 15% din valoarea produsului.

CONNOISSEUR

CONNOISSEUR

De la 48 €/persoana/zi (+18)

Cu acest pachet poti degusta cele mai bune vinuri la un pret accesibil. Include bauturi nelimitate la pahar cu tariful pana in 9 € si plus poti sa te bucuri de bauturile din mini bar. Tarifele pot sa difere in functie de sezon si vas. Pachetul trebuie sa fie achizitionat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina. Pretul include si taxa pentru serviciile de la bar de 15% din valoarea produsului.

PIU GUSTO

PIU GUSTO

De la 35 €/persoana/zi (18+)

Daca iubesti cocktailurile atunci acest pachet este pentru tine! Include si bauturi non-alcoolice, vin, bere si cafea. ‘More Taste’ include cel putin 34 de tipuri, alcolice si non-allcolice de cocktails, bauturi mixte si bauturi din gheata la un cost suplimentar. Tarifele pot sa difere in functie de sezon si vas. Pachetul trebuie sa fie achizitionat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina. Pretul include si taxa pentru serviciile de la bar de 15% din valoarea produsului.

BRINDIAMO

BRINDIAMO

De la 30 €/persoana/zi (18+)

Pachetul perfect pentru persoanele carora le place sa se relaxeze cu bautura preferata la pahar in timpul zilei. Cafea si cappuccino, bauturi non-alcoolice, bere revigoranta si o selectie de vinuri. Tarifele pot sa difere in functie de sezon si vas. Nu sunt incluse brandurile de prestigiu si articolele de la mini bar din cabina. Pachetul trebuie sa fie achizitionat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina. Pretul include si taxa pentru serviciile de la bar de 15% din valoarea produsului.

PRANZO&CENA (Copii&Adolescenti)

PRANZO&CENA (Copii&Adolescenti)

De la 10 €/persoana/zi (4-17 ani)

Chiar si ce mai tineri pasageri pot sa savureze o selectie larga de bauturi populare printre adolescenti si apa minerala la pahar si la preturi accesibile in timpul meselor la restaurant si buffet. Pachetul trebuie sa fie achizitionat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina. Pretul include si taxa pentru serviciile de la bar de 15% din valoarea produsului.

PRANZO & CENA

PRANZO & CENA

De la 20 €/persoana/zi (18+)

Acesta este pachetul de bauturi perfect, si la pretul potrivit, pentru persoanele care doresc sa soarba dintr-un pahar de vin sau bere in timpul mesei. Poti sa te bucuri de bauturi nelimitate la pahar dintr-o selectie de vinuri, bere si bauturi non-alcoolice la fiecare pranz si cina. Tarifele pot sa difere in functie de sezon si vas. Pachetul trebuie sa fie achizitionat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina. Pretul include si taxa pentru serviciile de la bar de 15% din valoarea produsului.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Florescu Mariana
Florescu Mariana

Buna ziua!   A fost minunat, iar cabina ati ales-o excelent. Am ramas impresionati de servicii, de orasele in care am ajuns, de mancare, vremea a fost excelenta, ne-am simtit grozav.   Va multumesc...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii