Croaziera 2022 – Mediterana de Vest (Barcelona) - MSC Cruises - MSC Grandiosa - 3 nopti

Meniu
PREMIUM EXTRA PACKAGE

PREMIUM EXTRA PACKAGE

Toata bauturile pana la 13 €! Pachetul Extra Package include o varietate scumpa de cocktaluri clasice si inghetate, lichior. O varietate de vinuri si sampanie la pahar, 25% discount pe sticlele de vin si sampanie achizitionate pe bord, si bere la sticla, sucuri acidulate, sucuri de fructe, apa minerala, energizante, cafea (latte, espresso, cappuccino etc.), ciocolata calda si ceai. The Premium Extra Package poate fi savurat la baruri, buffet, restaurante si restaurantele de specialitate.

Termeni&conditii: Pachetele nu sunt transmisibile si nu pot fi impartite cu alti pasageri, fiind valabila doar o bautura pe comanda. Incalcarea acestor termeni poate rezulta la anularea pachetului de bauturi pentru pasager fara a i se restitui banii. Pachetele sunt vandute pentru toata perioada croazierei si nu pe zile. Pachetul este aplicabil pentru fiecare zi din timpul croazierei in afara de ziua debarcarii. O data activat pachetul pe vas, nu vor mai fi restituiti banii. Pachetul trebuie sa fie cumparat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina, care calatoresc impreuna si doresc sa cineze la aceeasi masa, incluzand si minorii pentru care trebuie obligatoriu cumparat un pachet de copil. Pachetele de bauturi nu sunt obligatorii pentru copii sub 3 ani. Se aplica si urmatoarele: tutun, pahare suvenir, menu de inghetata, minibar, Lavazza Coffee Shops, ciocolata Jean Philippe, cafea. Alti termeni&conditii s-ar putea sa fie aplicate. Bauturile si lichiorurile ar putea fi inlocuite in functie de disponibilitate si itinerariu.

Tarif: 62€/persoana/noapte

ALCOHOL-FREE PACKAGE

ALCOHOL-FREE PACKAGE

Bauturi racoritoare si multe altele! Racoreste-te oricand doresti cu cocktailuri non-alcoolice, sucuri, bauturi energizante, apa minerala, sucuri de fructe, gama larga de cafea, ciocolata calda, ceai si inghetata. Bauturile pot fi comandate la bar, bufet sau restaurante, incluzand si restaurantele de specialitate.

Termeni&conditii: Pachetele nu sunt transmisibile si nu pot fi impartite cu alti pasageri, fiind valabila doar o bautura pe comanda. Incalcarea acestor termeni poate rezulta la anularea pachetului de bauturi pentru pasager fara a i se restitui banii. Pachetele sunt vandute pentru toata perioada croazierei si nu pe zile. Pachetul este aplicabil pentru fiecare zi din timpul croazierei in afara de ziua debarcarii. O data activat pachetul pe vas, nu vor mai fi restituiti banii. Pachetul trebuie sa fie cumparat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina, care calatoresc impreuna si doresc sa cineze la aceeasi masa, incluzand si minorii pentru care trebuie obligatoriu cumparat ‘Minor Package’. Pachetele de bauturi nu sunt obligatorii pentru copii sub 3 ani. Se aplica si urmatoarele: tutun, pahare suvenir, menu de inghetata, minibar, Lavazza Coffee Shops, ciocolata Jean Philippe, cafea, room service, si promotii. Pasagerul trebuie sa aibe varsta legala pentru a consuma alcool. Alti termeni&conditii s-ar putea sa fie aplicate. Bauturile si lichiorurile ar putea fi inlocuite in functie de disponibilitate si itinerar

Tarife:

-23 €/persoana/noapte aplicabil pe Mediterana, Europa de Nord

-23 €/persoana/noapte aplicabil pe Caraibe si America de Nord

 

EASY PLUS PACKAGE

EASY PLUS PACKAGE

Toate bauturile la €8! ‘The Easy Plus Package’ include cocktailuri clasice si inghetate, lichior si bauturi tari. Puteti sa alegeti dintr-o selectie de vinuri la pahar, 10% discount la sticlele de vin achizitionate pe vapor si o varietate de bere la sticla, cocktailuri non-alcolice, bauturi racoritoare, apa minerala, cafea (latte, espresso, cappuccino etc), ciocolata calda si ceai. ‘The Easy Plus  Package` include toate bauturile mentionate mai sus in barurile, bufeturile si restaurantele croazierei

Termeni&conditii: Pachetele nu sunt transmisibile si nu pot fi impartite cu alti pasageri, fiind valabila doar o bautura pe comanda. Incalcarea acestor termeni poate rezulta la anularea pachetului de bauturi pentru pasager fara a i se restitui banii. Pachetele sunt vandute pentru toata perioada croazierei si nu pe zile. Pachetul este aplicabil pentru fiecare zi din timpul croazierei in afara de ziua debarcarii. O data activat pachetul pe vas, nu vor mai fi restituiti banii. Pachetul trebuie sa fie cumparat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina, care calatoresc impreuna si doresc sa cineze la aceeasi masa, incluzand si minorii pentru care trebuie obligatoriu cumparat ‘Minor Package’. Pachetele de bauturi nu sunt obligatorii pentru copii sub 3 ani. Nu sunt incluse urmatoarele: tutun, pahare suvenir, menu de inghetata, minibar, Lavazza Coffee Shops, ciocolata Jean Philippe, cafea, room service, si promotii. Pasagerul trebuie sa aibe varsta legala pentru a consuma alcool. Alti termeni&conditii s-ar putea sa fie aplicate. Bauturile si lichiorurile ar putea fi inlocuite in functie de disponibilitate si itinerar.

Tarif - 44 euro/persoana/noapte 

PREMIUM PLUS PACKAGE

PREMIUM PLUS PACKAGE

Toate bauturile la pahar, fara pret limita! Savureaza cele mai fine bauturi valabile si libertatatea de a a-ti potoli setea oricum, oricand si oriunde iti place! Bauturile si mancarea de la minibar si menu de la room service si bauturile de la meniurile barurilor tematice sunt incluse. Aceasta oferta iti aduce un discount de 30% la sticlele de vin si sampanie. Poti sa-ti comanzi bauturile la bar, bufet si restaurante, inclusiv restaurantele de specialitate.

Termeni&conditii: Pachetele nu sunt transmisibile si nu pot fi impartite cu alti pasageri, fiind valabila doar o bautura pe comanda. Incalcarea acestor termeni poate rezulta la anularea pachetului de bauturi pentru pasager fara a i se restitui banii. Pachetele sunt vandute pentru toata perioada croazierei si nu pe zile. Pachetul este aplicabil pentru fiecare zi din timpul croazierei in afara de ziua debarcarii. O data activat pachetul pe vas, nu vor mai fi restituiti banii. Pachetul trebuie sa fie cumparat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina, care calatoresc impreuna si doresc sa cineze la aceeasi masa, incluzand si minorii pentru care trebuie obligatoriu cumparat ‘Minor Package’. Pachetele de bauturi nu sunt obligatorii pentru copii sub 3 ani. Nu sunt incluse: tutun, pahare suvenir, menu de inghetata.

Tarife:

– 55 €/pers/zi, pentru croazierele din Mediterana, Europa de Nord si Japonia

– 66 €/pers/zi pentru croazierele din Caraibe si America de Nord
 – 55 €/pers/zi pentru croazierele din America de Sud

MINORS PACKAGE

MINORS PACKAGE

Bauturi racoritoare si multe altele! Ofera copiilor tai libertatea de a se bucura de alegerea cocktailurilor non-alcoolice, sucuri, bauturi energizante, apa minerala, sucuri de fructe si o gama larga de cafea premium, ciocolata calda, ceai si inghetata. Bauturile pot fi consumate la bar, bufet sau restaurante, dar nu acopera si bauturile din restaurantele de specialitate si barurile tematice. Aplicabil pentru minorii de 3-17 ani pentru itinerariile din Europa si 3-20 ani pentru itinerariile din America de Nord si Caraibe.

Termeni&conditii: Pachetele nu sunt transmisibile si nu pot fi impartite cu alti pasageri, fiind valabila doar o bautura pe comanda. Incalcarea acestor termeni poate rezulta la anularea pachetului de bauturi pentru pasager fara a i se restitui banii. Pachetele sunt vandute pentru toata perioada croazierei si nu pe zile. Pachetul este aplicabil pentru fiecare zi din timpul croazierei in afara de ziua debarcarii. O data activat pachetul pe vas, nu vor mai fi restituiti banii. Pachetul trebuie sa fie cumparat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina, care calatoresc impreuna si doresc sa cineze la aceeasi masa, incluzand si minorii pentru care trebuie obligatoriu cumparat ‘Minor Package’. Pachetele de bauturi nu sunt obligatorii pentru copii sub 3 ani. Nu sunt incluse: tutun, pahare suvenir, menu de inghetata, minibar si room service. 

Tarif 15 €/pers/noapte

PACHETUL EASY

PACHETUL EASY

Toate bauturile la 6€! Savureaza libertatea satisfacerii setei pe moment cu o selectie delicata de vinuri de casa, bere la draft, o selectie de cocktailuri, si cocktailuri non-alcoolice, bauturi racoritoase, sucuri de fructe la pahar, apa minerala si bauturi calde (espresso, cappuccino, caffe latte, ceai). ‘The easy Package` include toate bauturile mentionate mai sus in barurile, bufeturile si restaurantele croazierei, dar nu acopera bauturile din restaurantele de specialitate si barurile tematice.

Termeni&conditii: Pachetele nu sunt transmisibile si nu pot fi impartite cu alti pasageri, fiind valabila doar o bautura pe comanda. Incalcarea acestor termeni poate rezulta la anularea pachetului de bauturi pentru pasager fara a i se restitui banii. Pachetele sunt vandute pentru toata perioada croazierei si nu pe zile. Pachetul este aplicabil pentru fiecare zi din timpul croazierei in afara de ziua debarcarii. O data activat pachetul pe vas, nu vor mai fi restituiti banii. Pachetul trebuie sa fie cumparat de catre toti pasagerii din aceeasi cabina, care calatoresc impreuna si doresc sa cineze la aceeasi masa, incluzand si minorii pentru care trebuie obligatoriu cumparat ‘Minor Package’. Pachetele de bauturi nu sunt obligatorii pentru copii sub 3 ani. Nu se aplica si urmatoarele: tutun, pahare suvenir, menu de inghetata, minibar, Lavazza Coffee Shops, ciocolata Jean Philippe, cafea, room service, si promotii. Pasagerul trebuie sa aibe varsta legala pentru a consuma alcool. Alti termeni&conditii s-ar putea sa fie aplicate. Bauturile si lichiorurile ar putea fi inlocuite in functie de disponibilitate si itinerariu.

Tarif - 32 euro/persoana/noapte 


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Becheanu Liliana
Becheanu Liliana

Mă consider o norocoasă pentru că, în aceste vremuri tulburi, am putut sa i ofer mamei, la implinirea vârstei de 85 de ani o croazieră pe un vas superb, MSC Grandiosa...care a fost o experiență...

Citeste mai departe »
Scris de Mihai C. G
Mihai C. G

Draga echipa Croaziere.net, Tocmai ce m-am intors dintr-o croaziera pe Mediterana, croaziera la bordul vasului MSC - Grandiosa si achizitionata prin minunata echipa croaziere.net si as vrea sa impartasesc...

Citeste mai departe »
Scris de Irimia Andrei Szilveszter
Irimia Andrei Szilveszter

Am cuvinte doar de lauda agentiei croaziera. net deoarece am putut cumpara 4 bilete last minute chiar foarte ieftine pentru mine prietena mea si parintii mei. A fost o experienta nemaivazuta pentru noi...

Citeste mai departe »
Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii