Croaziera 2023 - World &Exotic (Genova) - Costa Cruises - Costa Luminosa - 113 nopti

Meniu

Costa Luminosa

Un lucru de mentionat este faptul ca vasul Costa Luminosa este sora cu vasul Costa Deliziosa. Pe acest vas de croaziera va veti putea bucura de: un simulator de Golf si de Formula 1, o pista pentru Role, un Cinematograf 4D, o pista de Jogging, 3 piscine dintre care una cu acoperis din sticla retractabil, Samsara Spa, un teatru pe 3 nivele, un Cazino si multe alte surprize.

 

 • Greutate

  92.700 tone

 • Capacitate

  2260 pasageri

 • Lungime

  292.0 m

 • Latime

  34.0 m

 • An constructie

  2009

 • Echipaj

  1050 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  22.6 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

420.000.000 €

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.0 m

Total cabine:

1130

Supr. cabinelor (mp):

12.5 mp - 49.6 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

Puntea 10 - Giada

Puntea 10 - Giada

Pe aceasta punte veti regasi restaurantul Club Luminosa, terenul de golf,  jocurile virtuale, barul tematic alaturi de simulatorul de Formula 1, clubul Squok pentru copii si clubul Teen pentru adolescenti, dar si al doilea nivel al spa-ului Samsara.

Sala de jocuri - Golf Virtual

Puteti sa va bucurati de cele mai distractive momente in timp ce incercati sa loviti cat mai tare mingea de golf in acest joc virtual ultramodern.

 

Simultator Formula 1

Pentru pasionatii de Formula 1, Costa Luminosa va pune la dispozitie unul dintre cele mai performante simulatoare la ora actuala, alaturi de un bar cu design tematic. Pentru aceasta experienta noua, pasagerii vor trebui sa achite o taxa suplimentara.

 

Teren de Golf

Zilele petrecute pe mare devin o adevarata placere atunci cand pasagerii isi petrec timpul liber pe terenul de golf si se imprietenesc cu ceilalti amatori ai acestui sport.

Restaurant Club Luminosa

Restaurant exclusivist doar pentru servirea cinei. Accesul la acest restaurant se face pe baza de rezervare.

Club Squok

Un loc amenajat special pentru copiii mai mici. In aceasta zona parintii vor regasi personal specializat. 

Clubul Teen pentru adolescenti

Aceasta este o zona destinata in mod special adolescentilor. Spatiile de joaca sunt special amenajate pentru copiii cu varsta cuprinsa: Teen Junior (12-14 ani) si Teen Club (15-17 ani).

Samsara Spa

Centrul SPA Samsara se intinde pe 2 punti si este cel mai mare centru de infrumusetare din flota liniei Costa Cruises. Decorat in stil asiatic, acest spa cuprinde sala de fitness, sala de aerobic, doua spatii cu jacuzzi privat pentru cupluri, sauna turceasca, sauna uscata, camere pentru tratamente, thalasoterapie si multe alte posibilitati de relaxare.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Anda M
Anda M

A fost prima noastra croaziera, si cu lucruri excelente si cu aspecte mai putin placute. Daca ma asteptam sa fim mereu pe fuga datorita orelor putine petrecute in fiecare port, a fost mai rau decit ma...

Citeste mai departe »
Scris de Dana Savu
Dana Savu

Buna ziua! Multumesc pentru mesaj. Nu am poze. Sunt la fam. Grecescu. Vasul este minunat. Ne-a confirmat un sef de restaurant roman, care a lucrat pe multe vase, ca acesta este printre cele mai elegante,...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii