Croaziera 2023 - World &Exotic (Genova) - Costa Cruises - Costa Luminosa - 113 nopti

Meniu

Costa Luminosa

Un lucru de mentionat este faptul ca vasul Costa Luminosa este sora cu vasul Costa Deliziosa. Pe acest vas de croaziera va veti putea bucura de: un simulator de Golf si de Formula 1, o pista pentru Role, un Cinematograf 4D, o pista de Jogging, 3 piscine dintre care una cu acoperis din sticla retractabil, Samsara Spa, un teatru pe 3 nivele, un Cazino si multe alte surprize.

 

 • Greutate

  92.700 tone

 • Capacitate

  2260 pasageri

 • Lungime

  292.0 m

 • Latime

  34.0 m

 • An constructie

  2009

 • Echipaj

  1050 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  22.6 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

420.000.000 €

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.0 m

Total cabine:

1130

Supr. cabinelor (mp):

12.5 mp - 49.6 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

Puntea 3 - Ambra

Puntea 3 - Ambra

Pe aceasta punte veti gasi al treilea nivel al teatrului Phoenix, al doilea nivel al restaurantului Taurus, al doilea nivel al atriumului Supernova, discoteca Altair, piano barul Antares, zona de cumparaturi, galeria de arta si cea foto, capela, biblioteca si internet caffe-ul, sala de conferinte Regolo, lounge-ul Virgo, dar si gelateria Amarillo.

Sala Regolo

Sala regolo este o sala de conferinte la care pasagerii pot participa la diferite meeting-uri. 

Piano bar Antares

La piano bar Anteres puteti participa la sesiuni live cu tente clasice si nu numai.

Discoteca Altair

Pe aceasta punte se afla cel de al doilea nivel al discotecii Altair. La discoteca "Altari" genurile muzicale sunt variate, de la muzica retro sau modearna, pana la latino sau dance. Ne vedem pe ringul de dans!

Atriul Supernova

Pe aceasta punte se afla cel de al doilea nivel al atriumului Supernova.

Restaurantul Taurus

Pe aceasta punte se afla cel de al doilea nivel al restaurantului de tip bufet Taurus.

Capela

Pe acesta punte se afla capela unde se pot oficializa casatorii prin intermediul unui preot catolic.

Galeria de arta

Locul unde sa gasesc mai multe opere de arta celebre. In cadrul galeriei de arta puteti admira si licita pentru opere originale sau printuri realizate de artisti cunoscuti. Tot aici puteti participa la evenimente speciale si seminarii de arta.

Biblioteca

De la Biblioteca, pasagerii pot imprumuta fara costuri aditionale carti traduse in diverse limbi. Internetul este disponibil contra cost.

Virgo Lounge

In acest bar se organizeaza in fiecare seara petreceri cu tematici diferite. Tot aici puteti viziona jocurile sportive preferate alaturi de un pahar de bere sau vin.

 

Internet Cafe

Daca doriti sa tineti legatura cu cei dragi de acasa sau sa solutionati diverse situatii in business-ul dumneavoastra, acesta este locul potrivit in care va puteti conecta online. Internetul este disponibil contra cost.

Galeria de magazine

Zona destinata exclusiv shopping-ului. De aici va veti putea cumpara parfumuri, bijuterii si ceasuri, dar si mici obiecte artizanale care sa va aduca aminte mereu de experienta unica ce ati trait-o la bordul vasului.

 

Gelateria Amarillo

Nimeni nu poate rezista delicateselor de la Gelateria Amarillo. Producatorii de inghetate folosesc doar arome pe baza de Agrimontana, pastrand astfel toate proprietatile nutritive. Spiritul italian este celebrat si cu dulciuri Biasetto si ciocolata Gobino.

Antares Piano Bar

In acest piano bar se pot face auditii de muzica live, iar pasagerii se pot bucura de spectacole de cabaret si de ringul de dans pus la dispozitia acestora. 

Amfiteatrul Phoenix

Amfiteatrul este situat pe 3 niveluri ale vasului, iar aici puteti participa la o multime de spectacole de-a lungul croazierei dumneavoastra. Evenimentele sustinute in fiecare seara sunt musicaluri, balet, numere de circ, acrobatii si diverse concerte.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Dana Savu
Dana Savu

Buna ziua! Multumesc pentru mesaj. Nu am poze. Sunt la fam. Grecescu. Vasul este minunat. Ne-a confirmat un sef de restaurant roman, care a lucrat pe multe vase, ca acesta este printre cele mai elegante,...

Citeste mai departe »
Scris de Anda M
Anda M

A fost prima noastra croaziera, si cu lucruri excelente si cu aspecte mai putin placute. Daca ma asteptam sa fim mereu pe fuga datorita orelor putine petrecute in fiecare port, a fost mai rau decit ma...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii