Croaziera 2023 - World &Exotic (Genova) - Costa Cruises - Costa Luminosa - 113 nopti

Meniu

Costa Luminosa

Un lucru de mentionat este faptul ca vasul Costa Luminosa este sora cu vasul Costa Deliziosa. Pe acest vas de croaziera va veti putea bucura de: un simulator de Golf si de Formula 1, o pista pentru Role, un Cinematograf 4D, o pista de Jogging, 3 piscine dintre care una cu acoperis din sticla retractabil, Samsara Spa, un teatru pe 3 nivele, un Cazino si multe alte surprize.

 

 • Greutate

  92.700 tone

 • Capacitate

  2260 pasageri

 • Lungime

  292.0 m

 • Latime

  34.0 m

 • An constructie

  2009

 • Echipaj

  1050 persoane

 • Constructor

  Fincantieri

 • Viteza

  22.6 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

420.000.000 €

Inregistrat in:

Italia

Pescaj:

8.0 m

Total cabine:

1130

Supr. cabinelor (mp):

12.5 mp - 49.6 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

2

Numar Jacuzzi-uri:

4

Numar Lifturi:

12

Moneda utilizata:

Puntea 9 - Acquamarina

Puntea 9 - Acquamarina

Pe aceasta punte veti gasi centrul de infrumusetare Samsara si Venus, piscinele Dorado si Delphinus, pizzeria si restaurantul bufet Andromeda.

Venus Beauty

Par si manichiura perfecta, machiaj de neuitat si o varietate de tratamente de infrumusetare - la salonul Venus Beauty veti deveni o adevarata regina!

Pizzeria Pummid'oro

Bucurati-va de o seara alaturi de prieteni sau familie la pizzeria Pummid'oro. Aici pizza este facuta 100% din ingrediente naturale. 

Piscina Dolphin

Pe langa faptul ca puteti sta la plaja sau innota in piscina, aici puteti sa va relaxati si la unul dintre jacuzzi-uri.

 

Restaurant bufet Andromeda

Acest restaurant bufet va ofera pe langa cateva dintre cele mai gustoase preparate de pretutindeni si o vedere panoramica asupra marii. Toate la un loc fac din cina dumneavoastra o experienta de neuitat.

Piscina Doradao

Piscina va oferta posibilitatea sa va relaxati cu adevarat si in plus sa va si mentineti in forma pe toata durata croazierei. Piscina cu acoperis retractabil, cele doua jacuzzi-uri, grill-ul si barul care servesc preparate delicioase si bauturi racoritoare, ecranul LED pe care se pot urmari evenimentele sportive si concerte, zona cu jocurile play station PS3 - le veti regasi in aceasta zona.

Centrul Banessere Samsara

Centrul SPA Samsara se intinde pe 2 punti si este cel mai mare centru de infrumusetare din flota liniei Costa Cruises. Decorat in stil asiatic, acest spa cuprinde sala de fitness, sala de aerobic, doua spatii cu jacuzzi privat pentru cupluri, sauna turceasca, sauna uscata, camere pentru tratamente, thalasoterapie si multe alte posibilitati de relaxare.


Testimoniale Oferite de clientii sau partenerii nostri
Scris de Dana Savu
Dana Savu

Buna ziua! Multumesc pentru mesaj. Nu am poze. Sunt la fam. Grecescu. Vasul este minunat. Ne-a confirmat un sef de restaurant roman, care a lucrat pe multe vase, ca acesta este printre cele mai elegante,...

Citeste mai departe »
Scris de Anda M
Anda M

A fost prima noastra croaziera, si cu lucruri excelente si cu aspecte mai putin placute. Daca ma asteptam sa fim mereu pe fuga datorita orelor putine petrecute in fiecare port, a fost mai rau decit ma...

Citeste mai departe »Formular solicitare oferta Va rugam sa completati campurile de mai jos. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii