Baltice/Rusia

Vezi croaziere in Baltice/Rusia »

A existat mereu o fascinatie pentru tările nordice din Marea Baltica—de la trecutul regal decadent al Rusiei până la capriciosul prezent al Estoniei si inspiratorul viitor al Copenhagai, dar dorinta de a calatori pe Marea Baltica nu a fost niciodata atat de ridicata ca in prezent. Acum, multumita climatului mult mai confortabil, o selectie mai larga de linii de croaziera ofera un pret mai accesibil si mai multi vizitatori ca niciodata se imbarca intr-o calatorie spre „odata uitata” lume a Nordului Europei.

Un itinerariu posibil: vasul paraseste Hamburg sau Copenhaga indreptandu-se spre Stockholm, Suedia, si se încheie la fosta reședinta a tarilor, St. Petersburg, Rusia. A vizita St. Petersburg fara sa intri la Hermitage este ca si cum ai vizita Parisul fara sa vezi Louvre. St. Petersburg este gazda unor colectii impresionante de arta, si poti petrece cateva ore bune contempland aceste lucrari. Complexul muzeului include cinci cladiri – foste resedinte regale, ele insele opere de arta – si peste trei milioane de exponate. Nu vei apuca sa le admiri pe toate, insa frumusetea celor vazute indeaproape iti taie respiratia.

O rută mai sudica ar urma o cale mai putin cunoscuta, trecând prin tările baltice Lituania, Letonia si Estonia, cu oprire probabil la Tallinn, Estonia.Si alte porturi ca Helsinki din Finlanda, Kiel sau Warnemunde din Germania,pot fi incluse in itinerariu.

Atractiile Baltice si frumusetea lor uluitoare va vor uimi orice ati face, vă vor oferi o experienta unica, de neuitat, în fiecare dintre tări.