North Cape (La capatul lumii)

Vezi croaziere in North Cape (La capatul lumii) »

 Experimentati fiordurile frumoase ale Norvegiei, porturile fermecatoare si fauna salbatica rare in cadrul Soarelui de la miezul noptii sau al luminilor nordice spectaculoase.

Peisaje minunate, sate pitoresti de pescuit si lumina captivanta a Arcticii. Pregateste-te pentru calatoria uimitoare in nordul extrem al Europei. Pregatiti-va pentru Capul de Nord - o stanca monumentală care se arunca în Oceanul Arctic fara sfarsit.

In secolele trecute, o calatorie pentru exploratori si expeditii, astazi o destinație majora pentru vizitatorii din intreaga lume. Bucurati-va de Lumina de Nord si de stralucirea moale a Soarelui de la miezul noptii. Implicati in activitati interesante si explorati natura spectaculoasa. Terase inghetate si munti inzapeziti in timpul iernii, o coasta bogata in salbaticie si istorie.

Stanca abrupta a nordului Cape este situata la aproximativ 2,102,3 km de Polul Nord . Nordkapp este adesea denumit in mod inexactit ca cel mai nordic punct al Europei. 

Capul de Nord este punctul în care Marea Nordului, o parte a Oceanului Atlantic , intalneste Marea Barnets , o parte din Oceanul Arctic .Fenomenul de Soarele de la miezul noptii poate fi vazut incepand cu 14 mai aproximativ si pana la 31 iulie .