Hawaii

Vezi croaziere in Hawaii »

Sub apa sau pe uscat, Hawaii este o priveliste care trebuie vazuta. Aceste cinci insule mici ofera o mare emotie cu traditiile antice, aventura in aer liber si cultura a orasului mare - toate in inima Pacificului. La Parcul National Hawaii vulcani, veti gasi cel mai activ vulcan din lume, Kilaunea. Istoria recenta a Hawaiii traieste la Park Ranch si Pearl Harbor. Bucurati-va de mai multa traditie la o ferma de cafea Kona.

Bucurati-va de atractiile din parcul subacvatic Hanauma Bay, printr-o masca de snorkel, sau admirati apele de la nisipurile Waikiki sau Hapuna Beach, care este adesea votata ca cea mai buna plaja din S.U.A.

In Pacificul de Nord, Hawaii sunt o destinatie de croaziera populara de la inceputul secolului XX. (Inainte de era avioanelor cu reactie, acolo se ajungea in special cu vaporul.) O croaziera reprezinta o modalitate eficienta de a vizita mai multe insule din Hawaii fara a trebui sa impachetezi si sa despachetezi. Unul sau doua vase se afla acolo permanent si se opresc in Insula Fanning, care face parte din Republica Kiribati, spre sud. Croazierele de repozițioanre din primavara si toamna se opresc in Hawaii in drumul lor.