Mexic/Coasta Pacifica

Vezi croaziere in Mexic/Coasta Pacifica »

Soare, nisip, cumparaturi grozave, mancare senzationala, spirit de fiesta – acestea si multe altele atrag turistii catre Mexic. Si exact aceleasi lucruri sunt cele care ii atrag si pe cei care vor ss mearga intr-o croaziera de-a lungul Costei Pacifice a Mexicului.
Trei itinerarii sunt tipice. Primul este o excursie dus-intors de 3 sau 4 zile cu plecare din Los Angeles sau San Diego (extinsa ca o evadare de weekend) catre Ensenada, un oras al petrecerilor de pe Peninsula Baja.In drum, vasele opresc uneori la Catalina, o insula fermecatoare situata la numai 26 de mile de coasta Californiei. Acest itinerariu opereaza tot anul si serveste de multe ori ca ”model” pentru cei care pleaca intr-o croaziera pentru prima data. In mod tipic, pasagerii sunt de toate varstele si interesele.
Al doilea itinerariu este mai lung. Duce pasagerii intr-un sens intre Acapulco si Los Angeles sau San Diego (in oricare directie). Acest itinerariu ”Riviera Mexicului” opereaza in special iarna si include opriri in urmatoarele porturi:
Cabo San Lucas, in varful extrem al Peninsulei Baja. Marile atractii de aici sunt golfuri frumoase, snorkeling si pescuit de adancime.
Mazatlan, un alt paradis al pescuitului care ofera tururi în jungla, cumparaturi, spectacole de folclor si localuri animate.
Puerto Vallarta, cu piscine imaculate, piata de mari dimensiuni si un teren de golf imens.
Acapulco, celebra statiune din Mexic. Numeroase localuri de noapte, restaurante nenumarate si celebrii plonjori de pe stanci fac din Acapulco un inceput sau un final extraordinar pentru o croaziera.
Al treilea itinerariu este o variatie a celor 2 anterioare. Vasul pleacă din Los Angeles, viziteaza 3 porturi, apoi se intoarce la Los Angeles.

Mexic - Baja California

Mexic - Baja California

Al treilea itinerariu de croaziera este o variatie a celor 2 anterioare, adica Mexic Rountrip si Mexic Oneway. Vasul pleaca din Los Angeles, viziteaza 3 porturi, apoi se intoarce la Los Angeles.  Deseori asociata cu Riviera Mexicana este croaziera prin Canalul Panama. Porneste din Acapulco, transporta...

Mexic - Roundtrip

Mexic - Roundtrip

Coasta Pacifica a MexiculuiSoare, nisip, cumparaturi grozave, mancare senzationala, spirit de fiesta – acestea si multe altele atrag turistii catre Mexic. Si exact aceleasi lucruri sunt cele care ii atrag si pe cei care vor sa mearga intr-o croaziera de-a lungul Costei Pacifice a Mexicului. Trei...

Mexic-One Way

Mexic-One Way

Un alt itinerariu ce tine de Mexic, mai lung, duce pasagerii într-un sens între Acapulco și Los Angeles sau San Diego (în oricare directie). Acest itinerariu ”Riviera Mexicului” operează în special iarna și include opriri în următoarele porturi:Cabo San Lucas,...