Georgiana Morla Berroa
Georgiana Morla Berroa
Chief Officer
Georgiana Morla Berroa

Chief Officer

Expert in Croaziera maritima
Destinatii: Asia/Africa si Orientul Mijlociu, Bahamas, Canalul Panama si America Centrala, Capitalele Nordice, Coasta si Insulele Britanice, Grecia/Turcia si Marea Neagra, Insulele Canare, Insulele Grecesti, Japonia si Orientul Indepartat, Mediterana de Est, Mediterana de Vest, Scandinavia si Fiordurile Norvegiene, SUA si Canada cu Pacific, World & Exotic
Linii de croaziera: Carnival Cruise Line, Celestyal Cruises, Costa Cruises, Hurtigruten, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Pullmantur Cruises, Royal Caribbean Cruise Line
Ofera feedback acestui agent


Feedback Oferit de clientii sau partenerii nostri
Scris de Macovei Elena Cristina

Referitor la relatia mea, ca turist ( dar, trebuie sa mentionez, si ca fost lucrator zeci de ani in turism) cu dna Georgiana Morla Berroa am o singura apreciere : profesionalism desavarsit !

Scris de Radu Davidescu

La a treia croaziera si dupa 3 ani de colaborare, voi rezuma totul intr-un cuvant: "EXCEPTIONAL" ! Multumim pentru tot!


Scris de Ileana

Georgiana a fost un sprijin real atat in alegerea croazierei cat mai ales in explicatiile si detaliile oferite despre tot ceea ce a insemnat aceasta vacanta. Experienta ei isi spune cuvantul!

Scris de Laura

Pe parcursul corespondentei purtate cu firma dvs. prin intermediul d-nei Morla Berroa, am primit toate informatiile solicitate in timp util; de asemenea, pe parcursul excursiei din Cuba cu grup organizat personalul insotitor a dat dovada de rabdare si profesionalism in rezolvarea situatiilor aparute. Asteptam cu interes organizarea unor itinerarii pe zone ca America de Sud sau India, zone pe care noi le vizam.


Scris de dubrin gabriela

Mi-am dorit foarte mult sa merg intr-o croaziera si am reusit.Totul a fost cum mi-am imaginat;frumo,deosebit,o mini vacanta altfel.Vasul Splendida cu care am navigat,nu am reusit sa il cunosc f.bine,timpul a fost prea scurt dar,ce am vazut a fost ok.Cat timp voi mai putea si vom fi sanatosi vom mai merge in croaziere.Nici nu am venit bine si ma gandesc la urmatoarea.As dori sa merg in Maroc,Tenerife dar si in nord fiorduri,Rusia.Mi-am propus sa merg in fiecare an cel putin intr-o croaziera.Despre Anca si Georgiana numai de bine,calme,deosebite,bine informate,am fost ajutata cu tot ce le-am cerut.Va multumesc ca ati suportat cu calm sutele de telefoane si miile de intrebari,pentru tot ajutorul dat si informatiile primite si pentru seriozitatea voastra si a firmei,nu risti sa plangi dupa bani.Va multumesc ca existati si voi merge numai cu voi in croaziere.