Georgiana Nastase
Georgiana Nastase
Senior Cruise Officer
Georgiana Nastase

Senior Cruise Officer

Expert in Croaziera maritima
Destinatii: Asia (Orientul Indepartat), Europa de Nord
Linii de croaziera: AIDA Cruises, Celestyal Cruises, Costa Cruises, Cunard Line, MSC Cruises, Princess Cruises, Royal Caribbean Cruise Line
Ofera feedback acestui agent


Feedback Oferit de clientii sau partenerii nostri
Scris de Nita Cristiana

Am fost în croazieră pe Mediterana de Est și am colaborat foarte bine cu domnișoara Georgiana Nastase care ne-a îndrumat cu amabilitate, răbdare și competență,fiind un grup de 8 familii. O croazieră reușită și dorim sa colaboram în continuare! Mulțumim !

Scris de Ciolan Dan

Ceea ce ne-a promis Dna Nastase s-a intamplat in croaziera achizitionata. Ii multumim si suntem siguri ca vom mai coopera.


Scris de Nita Florin

Am fost pe vasul de Croaziera MSC Seashore și a fost totul de vis. Multumesc agenției Croaziere.net și in special Georgiana Nastase pentru amabilitate și profesionalismul de care a dat dovada!

Scris de Cristescu Mihaela

Am colaborat cu dna Nastase pentru o croaziera alaturi de MSC Cruises. Totul a decurs foarte bine, raspunsurile primite la intrebarile noastre au fost rapide si foarte clare, a fost deschisa in solutionarea problemelor aparute pe parcurs si ne-a ajutat sa alegem cea mai buna varianta pentru noi. Am avut o vacanta minunata iar acest lucru se datoreaza si colaborarii cu dansa si deschiderii ei catre clienti. Vom rezerva tot cu ajutorul ei vacantele. Multumim!


Scris de Cristian Adrian Boariu

Foarte bună comunicarea și operativitatea doamnei Georgiana! Deasemenea e excepțional faptul că vine cu sugestii și cu cele mai bune oferte căutând interesul clientului întâi!

Scris de Catalin Toma

Salutare! Chiar daca interactiunbea mea cu Georgiana a avut loc intr o perioada de varf de sezon, comunicarea a fost buna, prompta si completa. Mi a dovedit ca a apelat la toti asii din maneca pentru a depasi un impas si recomandarile ei s au confirmat in realitatea vacantei, a croazierei. Succes! Multumim! Pe tine te sunam si data viitoare ;)


Scris de MIRELA RADOI

Buna ziua, va multumim pentru suportul si promptitudinea de care ati dat dovada in achizitionarea acestei croaziere. Va multumim! Fam.Radoi

Scris de VATAFU CONSTANTIN

Promptitudine, rabdare si competenta in relatia cu clientul. Implicare maxima in rezolvarea problemelor, inclusiv ale transferului aeroport-port-aeroport. Este o placere sa colaborezi cu astfel de oameni. MULTUMIM!


Scris de Popescu Ana-Maria

Georgiana a fost extrem de drăguța și răbdătoare! De asemenea, ne-a ajutat sa alegem cele mai potrivite opțiuni și oferte pentru nevoile noastre! ♥️

Scris de Gabriela Papagheorghiu

Buna ziua, Multumesc Georgiana pentru toata rabdarea si competenta ta in relatia noastra. Ai fost foarte promta in imi oferi informatiile solicitate. Feedback 5 stele cu plus daca e posibil.


Scris de Kraft Luiza

Am avut o excelenta comunicare cu Georgiana. Ceea ce o caracterizeaza in principal: competenta, promptitudine, politete, anticiparea nevoilor clientului, rabdare. Relatia profesionala cu ea a fost de 5 stele, ceea ce a determinat in mare masura dorinta noastra de a merge curand intr-o alta croaziera. Multumim, Georgiana!

Scris de Artu Andreea

Colaborare buna, persoana amabila, draguta si profesionista.


Scris de Lucian Dumitrescu

Profesionista, de incredere, de ajutor in orice ocazie.

Scris de Andreea

Despre senior officer cruise Georgiana Nastase numai cuvinte de lauda. O voce calma, o atitudine profesionista si important, empatizeaza cu clientul. Incearca sa inteleaga dorintele fiecaruia, pt ca apoi sa ofere fix ceea ce trebuie. In plus, bine pregatita, solicita mereu feedback de la clienți, preocupata sa isi faca treaba cat mai bine si reuseste. Bravo! Felicitari!


Scris de Cotrut Madalina

Multumim Georgiana pentru grija cu care te-ai ocupat de noi.

Scris de Lucia Radulescu

EXCELENTA COLABORARE, PROFESIONISTA !


Scris de Enache Florentina

Relația cu dna. Georgiana Năstase a fost excepțională. Nu am găsit pană acum un agent de turism, în multele mele călătorii și croaziere, atat de profesionist, prompt, receptiv și plin de amabilitate și eficiență în munca sa. Felicitări pentru un asemenea agent. Asta spune ceva despre agenția dvs. Sper că va fi promovată pentru activitatea dumneaei. Datorită doamnei Năstase voi mai apela la această agenție. Mulțumiri multe pentru colaborarea de excepție!

Scris de TARU IOAN

Am fost multumiti de colaborarea cu dumneavoastra si oferta a corespuns asteptarilor noastre. In mod cert vom apela din nou la serviciile dv. anul viitor. Cu multumiri, Ioan Taru


Scris de Adela M

O gestionare buna a întregii comunicări și recomandări calitative vis a vis de booking- ul de pe vas. Aprecierile noastre!

Scris de Dobrin Alexandru

Georgiana, o fata de nota 10. A fost de mare ajutor pentru a avea o vacanta de neuitat. Recomand!