Ama Waterways Cruises

old explorer v2 icon Scurt Istoric:

Fondata in anul 2002, cu sediul in California, AmaWaterways este una dintre cele mai noi linii de croaziere fluviale intrate pe piața europeana. De la lansarea sa linia de croaziera a crescut remarcabil conducand industria croazierelor fluviale. Aceasta linie de croaziera a fost fondata de Rusi Schreiner, Kristin Karst si Jimmy Murphy sub numele de Amadeus Waterways, dupa care in anul 2008 au scurtat numele: AmaWaterways! 

Toti trei au adus o experienta extraordinara, cunostinte si daruire pentru societatea administrata. Rudi a fost unul dintre pionierii croazierelor pe rau, care a introdus conceptul modern de zi cu zi pe piata. Kristin a venit cu experienta vanzarilor vaste si experienta sa in servicii personalizate pentru clienti. Jimmy Murphy este fondatorul si fostul proprietar al Brendan Vacations. Expertiza lor combinata si pasiunea pentru croazierele fluviale au dus la rezultatele de afaceri extraordinare care cu siguranta va vor depasi asteptarile. Cu mai mult de 20 de itinerarii diferite din care veti putea alege, vacanta dumneavoastra intr-o croaziera fluviala va fi definita doar cu AmaWaterways!

ship iconFlota:

Cu una dintre cele mai numeroase flote, AmaWaterways ofera la bordul vaselor sale cabine elegante, spatii publice confortabile si multe alte experiențe.

Vasele care fac parte din această flota sunt:

 • AmaBella, 161 pasageri
 • AmaCello, 148 pasageri
 • AmaCerto, 164 pasageri
 • AmaDagio, 150 pasageri
 • AmaDante, 148 pasageri
 • AmaDolce, 148 pasageri
 • AmaLegro, 150 pasageri
 • AmaLyra, 148 pasageri
 • AmaPrima, 164 pasageri
 • AmaReina, 164 pasageri
 • AmaSerena, 164 pasageri (se va lansa in 2015)
 • AmaSonata, 164 pasageri
 • AmaStella, 158 pasageri
 • AmaVerde, 161 pasageri
 • AmaVida, 106 pasageri
 • AmaViola, 158 pasageri
 • AmaDara, 124 pasageri (se va lansa in 2015)
 • AmaLotus, 124 pasageri
 • Zambezi Queen, 28 pasageri
 • AmaPura, 56 pasageri

Navele dispun de cele mai spatioase cabine intalnite pe raurile Europei, dintre care 82% sunt cu balcon francez. Oaspetii se pot bucura de facilitatile si serviciile unui hotel premium.

Navele dispun de biciclete pentru pasageri pentru a fi mai usor in explorarea oraselor si a satelor pitoresti pe cont propriu.

Globe iconDestinatii: 

Destinatiile pe care le atinge aceasta companie sunt catalogate pe vase care opereaz itinerarii in zonele respective:

Europa - AmaVista, AmaSerena, AmaSonata, AmaReina, AmaVida, AmaPrima, 
AmaCerto, AmaVerde, AmaBella, AmaDolce, AmaLyra, AmaDante, AmaCello, AmaLegro, AmaDagio

Futon bed iconTipuri de cabine:

Vasele AmaWaterways sunt construite dupa profilul yacht-urilor de lux cu un design special pentru a satisface nevoile fiecarui pasager. Veti observa diferenta imediat ce veti pasi la bordul unui vas de croaziera din această flota.

Cabinele sunt confortabile, spatioase si elegante. Cu siguranta va vei simti ca acasa, chiar inainte de a incepe croaziera dumneavoastra: ferestre largi cu deschidere spre vederi panoramice, mobilier elegant si confortabil, toate imbinandu-se pentru a face calatoria dumneavoastra de neuitat. 

Oaspetii vor gasi in cabine lenjerii de pat luxoase, halate si papuci de baie Terry. Baile sunt decorate cu articole de toaleta din marmura, produse spa si un sistem de dus elegant. Televizoarele sunt cu ecran plat in toate cabinele de pe nava, aveti acces la internet si la o serie de programe prin satelit și o colectie vasta filme. 

 

Navele mai noi, incepand cu vasul AmaBella din 2010 au un proiect unic in industria de proiectare a cabinelor, oferind doua balcoane in aceiasi cabina: un balcon francez, cu ferestre din podea pana in tavan care se deschid, iar celalalt este cu balcon adevarat cu o masa si scaune.

AmaWaterways a fost castigatoarea premiului TravelAgeWest “Best Cabin Features and Amenities” WAVE (pentru cele mai bune facilitati și dotari in cabine) in anul 2011.

folder blue music iconDivertisment si locuri publice:

Divertismentul este un alt punct important in cadrul AmaWaterways, deoarece misiunea echipajului de la bord este sa va faca sa va simtiti cat mai bine, organizand diferite prezentari, concerte exclusiviste sau chiar spectacole folclorice regionale, toate cu scopul de a transforma croaziera dumneavoastra intr-o experienta deosebita.

Va veti bucura de cele mai bune servicii la bord a unei croaziere fluviale. După atata timp pe piata un factor important in succesul premiat sunt serviciile superioare si acordate cu atentie. Pentru AmaWaterways serviciile oferite clientilor sunt prioritatea.

Divertismentul este axat pe obiceiurile locale si culturale - performante de dansatori europeni sau o orchestra care se axeaza pe oaspetii de la bord. Exista, de asemenea unele variante cum ar fi distractia echipajului talentat si alte activitati de interactiune.

Navele sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, un centru spa, sala de fitness, salon de coafura, Sun Deck cu un bar la piscina si jacuzzi, precum si locuri de luat masa in restaurantul de specialitate Chef`s Tabel si nu numai. AmaWaterways este singura linie de croaziera fluviala din prestigioasele La Chaîne des Rotisseurs, cea mai veche societate gastronomica din lume. Fiecare pranz si cina la bord sunt asociate cu vin local gratuit, bere și bauturi racoritoare.


couple iconTuristul tinta: 

- este o persoana care a mai calatorit si care este pasionat de aceast domeniu
- adulți si cupluri mature
- cu buget ridicat
- pasionat de croaziere culturale, de mancaruri fine si bauturi rafinate
- persoana careia ii place luxul si serviciile personalizate
- interesat de porturile care se pot vizita pe croazierele fluviale

support iconDe ce AmaWaterways Cruises?

1. O croaziera fluviala va ofera un acces mai usor catre centrul oraselor pe care urmeaza sa le vizitati, astfel incat sa puteti experimenta cu usurinta cultura locala sau bucatele traditionale.

2. Pentru ca AmaWaterways va ofera croaziere tematice astfel incat sa puteti experimenta, de exemplu podgorii de vin cu degustare, piete de Craciun, etc.

3. Ofera in mare parte cabine exterioare cu doua balcoane: unul de tip frantuzesc si unul traditional.

4. Pentru ca AmaWaterways vine in intampinarea dumneavoastra cu nave inovatoare, itinerarii unice si atent selectionate, ghizi experimentati si excursii captivante.

5. Mediu fara fumatori in locurile publice (doar pe puntea exterioara).

Stiati ca...