Politica de anulare COVID - Royal Caribbean Cruise Line

 

Pentru pasagerii ingrijorati de croazierele deja rezervate sau pentru cei care ar dori sa-si planifice noi croaziere, dar se tem sa nu piarda sumele achitate, companiile Royal Caribbean International®, Celebrity Cruises® si Azamara® au introdus programul “Navigati cu Incredere” cu noi facilitati acordate tuturor clientilor (posibilitatea de a reprograma sau de a anula croaziera, fara penallizari – oferta se supune unor conditii speciale).

Clientii pot decide pana la 31 ianuarie 2021 daca doresc sa isi reprogrameze croaziera deja rezervata, pentru anul urmator, prin programul “Lift and Shift”, beneficiind de protejarea tarifului din rezervarea curenta. Conditii de eligibilitate:

  • noua croaziera rezervata trebuie sa aiba acelasi itinerariu, aceeasi duratasi aceeasi categorie de cabina;
  • data de plecare din anul urmator trebuie sa fie in aceeasi perioada, cu o marja de maximum 4 saptamani diferenta fata de data de plecare initiala

 

Clientii pot solicita anularea croazierei rezervate cu pana la 48 de ore inainte de plecare, beneficiind de protectia sumelor achitate. Contravaloarea croazierei va fi rambursata sub forma de certificat valoric (FCC).

Programul este disponibil pentru rezervarile existente si pentru cele care se vor crea pana la data de 31 ianuarie 2021, pentru croazierele cu companiile Royal Caribbean International®, Celebrity Cruises® si Azamara®, avand data de plecare pana in 30 aprilie 2022 (04 mai 2022 pentru Celebrity Cruises).

Linia de croaziera isi rezerva dreptul de a modifica politica de anulare.