MSC Splendida - Insulele Britanice

Croaziera oferita de Emanuela Anton


Buna ziua. Multumim de email.
Ne-am simtit foarte bine, cu mici problemute, in sensul ca ne-au cam dus cu vorba la Invergordon cu excursia comandata, nu ne-au facut rezervarea ceruta, practic fetisoarele alea de la Excursions erau cumva cam depasite de situatie si le-au cam balmojit la inceput.
Camera a fost una cu balcon intr-adevar, frumoasa, dar totusi era una "conecting rooms" adica avea o usa interioara cu cea vecina lucru ce crea un curent de aer fantastic ce fluiera grozav pe la usi si crea noaptea un vijait teribil, mai ales ca vecinii nostri niste nemti statateau peste noapte cred cu usa balconului putin deschisa, oricum si aici intr-o seara am batut insistent in usa respectiva de s-au simtit vecinii nostri si au inchis usa de balcon.
In rest foarte frumos, incantati de ce-am vazut, totusi consideram ca MSC Orchestra este o nava cu mult mai bine pusa la punct decat MSC Splendida in ceea ce priveste serviciile pe nava. Ne-am mai intalnit cu membri de echipaj romani ce ne-au spus ca nava venea din Brazilia si acu schimbase cam 60% din echipaj.
Una peste alta o experienta frumoasa.
Ne-a crescut apetitul si va asteptam pe mail cu cele mai ferbinti reduceri, sincer am fi curiosi cam care ar fi serviciile si pe alte companii.
Va multumim pentru operativitate si seriozitate si va uram succes pe mai departe. O zi buna