MSC Preziosa (MSC Cruises)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

MSC Preziosa: O capodopera minunata ce a fost lansata in 2013! MSC Preziosa apartine clasei Fantasia si este cel de-al 12-lea vas din flota MSC. Cu un design la fel de sofisticat ca si surorile ei, pune la dispozitia pasagerilor binecunoscutul MSC Yacht Club si MSC Aurea Spa. La bordul vasului MSC Preziosa puteti sa va bucurati de muzica live, puteti savura mancaruri delicioase sau puteti sa va distrati la discoteca panoramica. Copiii si adolescentii se pot bucura de aqua park-ul DOREMI, special creat. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare.

 • Greutate

  139.400 tone

 • Capacitate

  3.502 pasageri

 • Lungime

  333.3 m

 • Latime

  38 m

 • An constructie

  2013

 • Echipaj

  1370 persoane

 • Constructor

  STX France

 • Viteza

  24 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

760.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

8.4 m

Total cabine:

1751

Supr. cabinelor (mp):

13.8 mp - 52.8 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

13

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

Puntea 14 - Smeraldo

MSC Aurea Spa

Complexul MSC Aurea Spa include zona de complex precum si zona de sala de fitness. In zona de spa se gasesc urmatoarele cabinete de talasoterapie, tratament, saune si o camera cu aburi, camera de relaxare, salon de infrumusetare, sala de fitness cu ore de aerobic. Acest complex este deschis de la 09:00 la 21:00. 


Vezi tur virtual 3D

The Pool Shop

In acest magazin puteti gasi costume de baie si accesorii de plaja.

Piscina acoperita La Playa Preciosa

Piscina La Playa Preciosa beneficiaza de un acoperis retractabil. Aceasta piscina incalzita are o adancime ce variaza intre 1.70 m si 1.90 m si este inconjurata de 3 piscine tip jacuzzi, fantani arteziene si dusuri in forma de palmieri. Aceasta zona beneficiaza de propriul bar.


Vezi tur virtual 3D

Piscina

Piscina are o adancime de 1.78 m si o vedere perfecta catre ecranul mare ce difuzeaza diverse programe, beneficiaza de doua piscine tip jacuzzi si peste 150 de fantani arteziene si jeturi de apa in zona "splash". 


Vezi tur virtual 3D

Barul Turquoise

Barul in aer liber Turquoise are o capacitate de 97 de pasageri si serveste bauturi si inghetata in zona Aqua Park.

Bufetul Maya si Inca

Bufetul Maya si Inca se intind pe aprope jumatate din suprafata puntii 14. Cele doua zone sunt deschise 20 de ore pe zi de la ora 06:00 la ora 02:00 cu ceai, cafea si apa disponibila non-stop. Cu o capacitate de 412 pasageri in zona Maya si inca 404 in zona Inca aici puteti servi micul dejun, pranzul si cina dar si gustari intre mese sau dupa masa de seara.