MSC Preziosa (MSC Cruises)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

MSC Preziosa: O capodopera minunata ce a fost lansata in 2013! MSC Preziosa apartine clasei Fantasia si este cel de-al 12-lea vas din flota MSC. Cu un design la fel de sofisticat ca si surorile ei, pune la dispozitia pasagerilor binecunoscutul MSC Yacht Club si MSC Aurea Spa. La bordul vasului MSC Preziosa puteti sa va bucurati de muzica live, puteti savura mancaruri delicioase sau puteti sa va distrati la discoteca panoramica. Copiii si adolescentii se pot bucura de aqua park-ul DOREMI, special creat. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare.

 • Greutate

  139.400 tone

 • Capacitate

  3.502 pasageri

 • Lungime

  333.3 m

 • Latime

  38 m

 • An constructie

  2013

 • Echipaj

  1370 persoane

 • Constructor

  STX France

 • Viteza

  24 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

760.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

8.4 m

Total cabine:

1751

Supr. cabinelor (mp):

13.8 mp - 52.8 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

13

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

Puntea 15 - Cristallo

Puntea 15 - Cristallo

Puntea Cristallo are in alcatuire Suite MSC Yacht Club Deluxe, Restaurantul La Palmeraie si si zona dedicata clientilor Yacht Club dar si locurile de petrecere a timpului pentru copii si adolescenti. 

Top Sail Lounge

Acest local este dedicat exclusiv membrilor MSC Yacht Club, are o capacitate de 141 de locuri si privelisti panoramice. Pe langa bauturi, aici se serveste micul dejun urmat de canape si gustari. Ceaiul englezesc traditional se serveste aici la ora 16:30 in fiecare zi.

Suita MSC Yacht Club Deluxe

Suitele exterioare Deluxe, in numar de 64 , fac parte din categoria Yacht Club si au un balcon spre mare. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, sifonier spatios, aer conditionat, baie cu cada, televizor, telefon, mini bar si seif. Pentru diferente intre Bella/Fantastica/Aurea/Yacht Club verificati sectiunea "Inclus/Non-Inclus" Suprafata cabinei: 26 mp.

MSC Yacht Club

Descopera un vapor pe un alt vapor. Un loc in care poti savura exclusivitatea si intimitatea, unde te poti lasa rasfatat de luxul unui club privat in timp ce te poti bucura si avea acces la zonele de recreere si distractie de care beneficiaza si restul pasagerilor. Bun venit in clubul MSC Yacht Club, o experienta ca nicio alta!

Pista de jogging

Va place sa faceti jogging? Nici o problema, veti putea si in timpul croazierei pe aceasta pista de jogging special amenajata pentru dumneavoastra.

Graffiti

Graffiti este un club dedicat adolescentilor cu o capacitate de 31 de pasageri. Pe langa propriul ring de dans, beneficiaza de asemenea si de o zona mare unde se pot juca jocuri de societate sau chiar foosball.


Vezi tur virtual 3D

Doremiland

Doremiland este o zona dedicata copiilor cu loc de joaca a carui tema sunt piratii si viata pe mare. 


Vezi tur virtual 3D

Restaurantul La Palmeraie - dedicat membrilor Yacht Club

La Palmeraie este un restaurant privat exclusiv dedicat membrilor Yacht Club, ce ofera preparate culinare inspirate din bucataria italiana si franceza dar si o lista de vinuri alese. Restauratul are o capacitate de 136 de pasageri si un meniul a la carte; este deschis pentru pranz si cina si necesita o rezervare in prealabil.

The Garden Pool

The Garden Pool este o zona cu piscina dedicata exclusiv adultilor. Piscina are forma patrata si o adancime de 1.82 m.