MSC Preziosa (MSC Cruises)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

MSC Preziosa: O capodopera minunata ce a fost lansata in 2013! MSC Preziosa apartine clasei Fantasia si este cel de-al 12-lea vas din flota MSC. Cu un design la fel de sofisticat ca si surorile ei, pune la dispozitia pasagerilor binecunoscutul MSC Yacht Club si MSC Aurea Spa. La bordul vasului MSC Preziosa puteti sa va bucurati de muzica live, puteti savura mancaruri delicioase sau puteti sa va distrati la discoteca panoramica. Copiii si adolescentii se pot bucura de aqua park-ul DOREMI, special creat. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare.

 • Greutate

  139.400 tone

 • Capacitate

  3.502 pasageri

 • Lungime

  333.3 m

 • Latime

  38 m

 • An constructie

  2013

 • Echipaj

  1370 persoane

 • Constructor

  STX France

 • Viteza

  24 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

760.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

8.4 m

Total cabine:

1751

Supr. cabinelor (mp):

13.8 mp - 52.8 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

13

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

Puntea 16 - Acquamarina

Puntea 16 - Acquamarina

Puntea Acquamarina are in alcatuire Suite MSC Yacht Club Deluxe si Suite MSC Yacht Club Royal zona pentru bronzat Brezza Marina, castelul Doremi, Cinematograful 4D, simulatorul de Formula 1, sala de conferinte Sky and Stars si Restaurantul Galaxy.

Suita Royal MSC Yacht Club

Suitele exterioare Royal, in numar de 2 , fac parte din categoria Yacht Club si au un balcon spre mare de 16 metri patrati. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, sifonier spatios, aer conditionat, baie cu cada, televizor, telefon, mini bar si seif. Pentru diferente intre Bella/Fantastica/Aurea/Yacht Club verificati sectiunea "Inclus/Non-Inclus" Suprafata cabinei: 52 mp.


Vezi tur virtual 3D

Suita MSC Yacht Club Deluxe

Suitele exterioare Deluxe, in numar de 64 , fac parte din categoria Yacht Club si au un balcon spre mare. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, sifonier spatios, aer conditionat, baie cu cada, televizor, telefon, mini bar si seif. Pentru diferente intre Bella/Fantastica/Aurea/Yacht Club verificati sectiunea "Inclus/Non-Inclus" Suprafata cabinei: 26 mp.

MSC Yacht Club

Descopera un vapor pe un alt vapor. Un loc in care poti savura exclusivitatea si intimitatea, unde te poti lasa rasfatat de luxul unui club privat in timp ce te poti bucura si avea acces la zonele de recreere si distractie de care beneficiaza si restul pasagerilor. Bun venit in clubul MSC Yacht Club, o experienta ca nicio alta!

Galaxy Lounge

Galaxy este un club de noapte si restaurant cu o capacitate de 71 de pasageri si beneficiaza de propriul bar.

Sala de Conferinte

Acest spatiu sta la dispoztia dumneavoastra, fie ca aveti de facut o prezentare, un anunt, seminarii s.a.m.d.

Virtual World

Virtual World este o zona cu jocuri pentru adolescenti, contra cost. Jocurile variaza de la curse de motociclete sau masini la pinball.

Cinematograf 4D

Cinematograful 4D beneficiaza de 10 locuri, grafica 3D si scaune ce se misca pentru a imbunatati experienta pasagerilor. Vizionarea filmelor 4D presupune un extra cost.

Simulator Formula 1

Simulatorul de Formula 1 ofera pasagerilor sansa de a beneficia de o experienta asemenatoare unei curse de Formula 1 pe o serie de circuite diferite.

Castelul Doremi

Castelul Doremi este un loc de joaca in aer liber dedicat celor mai mici dintre pasageri.