MSC Preziosa (MSC Cruises)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

MSC Preziosa: O capodopera minunata ce a fost lansata in 2013! MSC Preziosa apartine clasei Fantasia si este cel de-al 12-lea vas din flota MSC. Cu un design la fel de sofisticat ca si surorile ei, pune la dispozitia pasagerilor binecunoscutul MSC Yacht Club si MSC Aurea Spa. La bordul vasului MSC Preziosa puteti sa va bucurati de muzica live, puteti savura mancaruri delicioase sau puteti sa va distrati la discoteca panoramica. Copiii si adolescentii se pot bucura de aqua park-ul DOREMI, special creat. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare.

 • Greutate

  139.400 tone

 • Capacitate

  3.502 pasageri

 • Lungime

  333.3 m

 • Latime

  38 m

 • An constructie

  2013

 • Echipaj

  1370 persoane

 • Constructor

  STX France

 • Viteza

  24 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

760.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

8.4 m

Total cabine:

1751

Supr. cabinelor (mp):

13.8 mp - 52.8 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

13

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

Puntea 6 - Diamante

Puntea 6 - Diamante

Puntea Diamante are in alcatuire restaurantul L'Arabesque, restaurantul Golden Lobster, barul Diamond, biroul pentru excursii optionale, cazinoul Millenium Star si teatrul Platinum.

Teatrul Platinum

Teatrul are o capacitate de 1600 de pasageri si se intinde pe puntile 6 si 7. Aici se desfasoara toate spectacolele oferite de echipa de entertainment formata din cantareti, jongleri, actori si gimnasti.


Vezi tur virtual 3D

Cazinoul Millenium Star

Cazinoul Millenium Star are o capacitate de 323 de pasageri si se intinde pe o suprafata de 1017 metri patrati, este servit de propriul bare si ofera jocuri de noroc de la ruleta si black jack la poker si jocuri mecanice.

 


Vezi tur virtual 3D

Phoenician Plaza

Phoenician Plaza simuleaza atmosfera unei piete venetiene cu muzica live. Are o capacitate de 80 de pasageri si serveste cocktailuri, vinuri dar si preparate pe baza de cafea, produse de patiserie si inghetata.

La Boutique

Magazinul La Boutique vinde obiecte vestimentare pentru barbati, femei si copii. 


Vezi tur virtual 3D

Il Gioiello

Magazinul Il Gioiello este locul de unde puteti achizitona bijuterii si accesorii de lux. 

 


Vezi tur virtual 3D

Barul Diamond

Barul Diamond are o capacitate de 98 de pasageri si datorita pozitionarii sale este locul perfect de intalnire pentru a servi o bautura inainte de cina.

Biroul de excursii optionale

Acest birou este locul unde va puteti interesa pentru viitoarele dumneavoastra excursii si de unde le puteti achizitiona. Intrebati personalul ce se afla aici ce avantaje suplimentare puteti sa aveti in cumpararea pachetelor de excursii si ce excursii optionale vi se potrivesc.

L'Angolo dell'Oggetto

L'Angolo dell'Oggetto este un magazin de unde puteti cumpara ochelari de soare, ceasuri si bijuterii.


Vezi tur virtual 3D

La Caramella

Magazinul La Caramella ofera o mare varieate de bomboane printre care veti gasi preferatele dumeavoastra cu siguranta.


Vezi tur virtual 3D

Restaurantul The Golden Lobster

Restaurantul The Golden Lobster este situat spre pupa vasului si se intinde pe puntea 5 si 6, cu o capacitate totala de 1155 locuri, deschis pentru mic dejun, intre 07:00 si 09:00, pentru pranz, intre 12:00 si 14:00 si pentru cina in doua serii (la 19:00 si la 21:30). Pe durata pranzului se serveste un meniu cu 3 feluri iar pe durata cinei cu 7 feluri.


Vezi tur virtual 3D

Restaurantul Panoramic L'Arabesque

L'Arabesque este cel de-al doilea restaurant principal al vasului ce ofera privelisti panoramice si serveste un meniu Mediteranean cu optiuni de preparate usoare care sunt disponibile tot timpul. Restaurantul este deschis pentru mic dejun, pranz si cina (care este servita indoua serii,de la 19:00 si de la 21:30), are o capacitate de 766 de pasageri si o varietate a meniului de la rosotto la filet mignon.


Vezi tur virtual 3D