MSC Preziosa (MSC Cruises)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

MSC Preziosa: O capodopera minunata ce a fost lansata in 2013! MSC Preziosa apartine clasei Fantasia si este cel de-al 12-lea vas din flota MSC. Cu un design la fel de sofisticat ca si surorile ei, pune la dispozitia pasagerilor binecunoscutul MSC Yacht Club si MSC Aurea Spa. La bordul vasului MSC Preziosa puteti sa va bucurati de muzica live, puteti savura mancaruri delicioase sau puteti sa va distrati la discoteca panoramica. Copiii si adolescentii se pot bucura de aqua park-ul DOREMI, special creat. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare.

 • Greutate

  139.400 tone

 • Capacitate

  3.502 pasageri

 • Lungime

  333.3 m

 • Latime

  38 m

 • An constructie

  2013

 • Echipaj

  1370 persoane

 • Constructor

  STX France

 • Viteza

  24 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

760.000.000 $

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

8.4 m

Total cabine:

1751

Supr. cabinelor (mp):

13.8 mp - 52.8 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

13

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

Puntea 7 - Rubino

Teatrul Platinum

Teatrul are o capacitate de 1600 de pasageri si se intinde pe puntile 6 si 7. Aici se desfasoara toate spectacolele oferite de echipa de entertainment formata din cantareti, jongleri, actori si gimnasti.


Vezi tur virtual 3D

El Dorado

Barul El Dorado are o capacitate de 108 pasageri si este piano barul vasului. Aici in fiecare seara un artist canta muzica live la pian. Ce e mai placut decat sa servesti un aperitiv inainte de cina in timp ce un pianist canta pe fundal?


Vezi tur virtual 3D

Galeria de arta

Galeria de arta este spatiul in care pasagerii pot admira operele de arta pe care le pot achizitiona apoi pe timpul licitatiilor organizate la bord.

Sports Bar Bowling

Barul tematic Sports are o capacitate de 87 de pasageri si ofera o mare varietate de mancare (contra cost), beneficiaza de propria pista de bowling si de ecrane mari unde sunt difuzate evenimente sportive.

The Green Sax Jazz Bar

Barul Green Sax are o capacitate de 106 pasageri si beneficiaza de o mare varietate de bauturi inspirate de muzica jazz, de la soiuri rare de whiskey, cognac sau grappa la vodka premium, gin si tequila invechita.


Vezi tur virtual 3D

Il Cappuccino

Il Cappuccino ofera specilitati pe baza de cafea contra cost, creand o experienta italieneasca autentica. Barul are o capacitate de 58 de pasageri.

MSC Logo Shop

Acest magazin ofera pasagerilor obiecte vestimentare, jucarii sau suveniruri pe care apare logo-ul MSC Cruises. 

La Locanda

La Locanda este barul specializat pe vinuri de la bordul vasului, dar care serveste si preparate culinare contra cost. Are o capacitate de 105 pasageri si este deschis de la ora 13:00 pana la ora 02:00. 

Galeria foto

Un loc creat special pentru ca amintirile dumneavoastra sa ramana nu doar in memorie ci sa le puteti arata si altor persoane. De aici puteti achizitiona pozele facute de catre fotografii vasului pe timpul croazierei. Spatiul beneficiaza si de un magazin de echipamente.

Eataly

Desi decorul acestui restaurant nu se incadreaza in standardele clasice ale unui restaurant de acest tip, experienta este aceeasi. O masa aici este un adevarat rasfat.


Vezi tur virtual 3D

Restaurantul Italia

Restaurantul Italia este un restaurant de specialitate a la carte. Preparatele servite aici sunt sofisticate iar executia lor este sublima. Lista de vinuri de aici este in pricipal italiana iar service-ul este fara cusur. Merita incercat!

Safari Lounge

Safari Lounge are o capacitate de 295 de pasageri si beneficiaza de propriul bar dar si de ring de dans. Aici se canta muzica live si se organizeaza spectacole.


Vezi tur virtual 3D