Norwegian Escape (Norwegian Cruise Line)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Norwegian Escape este cel mai nou vas de croaziera din flota Norwegian Cruise Line, iar numele ne duce cu gandul la a evada intr-o noua lume a croazierelor. Proiectul Norwegian Escape dispune de un parteneriat cu liderii din domeniul bucatariei, a bauturii si a divertismentului. Acesta va ofera toate experientele revolutionare din aceasta clasa, plus o serie de inovatii si experiente interactive menite sa va ofere o croaziera de neuitat. Doua musicaluri castigatoare de premii Tony, cel mai nou Aqua Park pe apa, un refugiu inzapezit numit "Snow Room", primul restaurant Margaritaville pe mare si multe altele restaurante marca Jose Garces va asteapta la bord pentru a le experimenta.

 • Greutate

  164.600 tone

 • Capacitate

  4266 pasageri

 • Lungime

  334.6 m

 • Latime

  41.5 m

 • An constructie

  2015

 • Echipaj

  1651 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22.5 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

700.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.5 m

Total cabine:

2174

Supr. cabinelor (mp):

9 mp - 121 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

15

Numar Piscine:

5

Numar Jacuzzi-uri:

9

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

$

Puntea 13

Puntea 13

Puntea 13 are in alcatuire cabine din categoria I2, IA, IC, O2, B1, BB, BE, MB, H6, H7.

Penthouse The Haven cu balcon categoria H7

Cu acces la zona The Haven, aceste Penthouse-uri sunt dotate cu un pat matrimonial, plus o zona de luat masa si de relaxare. Ele ofera privelisti de neuitat din zona pupei dintr-un balcon privat. Veti avea acces si la zona de Courtyard, la Concierge Lounge, si la restaurantul si barul privat.

Suprafata = 41 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Penthouse The Haven cu balcon categoria H6

Aceste penthouse-uri au acces la zona The Haven si sunt dotate cu un pat king-size, plus o zona de luat masa si de relaxare. Ele ofera o priveliste de neuitat din zona pupei dintr-un balcon privat. Veti avea acces exclusiv la zona de Courtyard, Concierge Lounge si la restaurantul si barul privat.

Suprafata = 49 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Mini Suita cu balcon categoria MB

Aceste mini suite sunt dotate cu un pat king size, un pat de tip cuseta, o canapea extensibila pentru a gazdui pana la patru persoane si un balcon privat mare cu privelisti incantatoare.

Suprafata = 22 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Cabina exterioara cu balcon categoria BE

Bucurati-va de un acces usor catre toate restaurantele de la bord, precum si la cele mai interesante activitati deoarece aceste cabine sunt amplasate la mijlocul navei. Includ doua paturi care se pot converti intr-un pat matrimonial, o baie cu cabina de dus, si un balcon privat care iti vor oferi privelisti minunate.

Suprafata = 19 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Cabina exterioara cu balcon categoria BB

Bucurati-va de un acces usor catre toate restaurantele de la bord, precum si la cele mai interesante activitati deoarece aceste cabine sunt amplasate la mijlocul navei. Includ doua paturi care se pot converti intr-un pat matrimonial, o baie cu cabina de dus, si un balcon privat care iti vor oferi privelisti minunate.

Suprafata = 19 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Cabina exterioara cu balcon categoria B1

Aceste cabine sunt orientate spre pupa, astfel incat punctul de vedere de la balconul tau este uimitor. Ofera doua paturi care se pot transforma intr-un pat matrimonial.

Suprafata = 19/22 mp (capacitate maxima 3 pers.)

Cabina exterioara cu geam categoria OA

Bucurati-va de o fereastra mare si de doua paturi de cate o persoana.

Suprafata = 14 mp (capacitate maxima 2 pers.)

Cabina exterioara cu geam Family categoria O2

Aceste cabine sunt special construite pentru pasagerii care calatoresc cu familia. Includ paturi de cate o persoana ce se pot converti intr-un pat matrimonial, si inca doua paturi de tip cuseta care mai pot gazdui inca doua persoane.

Suprafata = 14/31 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Cabina interioara categoria IC

Aceste cabine includ doua paturi de cate o singura persoana ce pot fi convertite intr-un pat matrimonial. Din aceasta categorie puteti gasi cabine interconectate, ideale pentru cei care calatoresc cu prietenii sau familia.

Suprafata = 12/18 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Cabina interioara categoria IA

Situate central, la mijlocul navei ofera acces usor catre toate facilitatile vasului. Aceste cabine sunt dotate cu doua paturi care se pot transforma intr-un pat matrimonial.

Suprafata = 12 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Cabina interioara Family categoria I2

Aceste cabine includ cate doua paturi de cate o persoana si inca unul de tip cuseta pentru a avea un spatiu mai accesibil pentru intreaga familie. Cabinele au un pret mult mai accesibil pentru cei care calatoresc in familie si sunt perfect situate in zona de joaca a copiilor.

Suprafata = 12/18 mp (capacitate maxim 3 pers.)