Norwegian Escape (Norwegian Cruise Line)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Norwegian Escape este cel mai nou vas de croaziera din flota Norwegian Cruise Line, iar numele ne duce cu gandul la a evada intr-o noua lume a croazierelor. Proiectul Norwegian Escape dispune de un parteneriat cu liderii din domeniul bucatariei, a bauturii si a divertismentului. Acesta va ofera toate experientele revolutionare din aceasta clasa, plus o serie de inovatii si experiente interactive menite sa va ofere o croaziera de neuitat. Doua musicaluri castigatoare de premii Tony, cel mai nou Aqua Park pe apa, un refugiu inzapezit numit "Snow Room", primul restaurant Margaritaville pe mare si multe altele restaurante marca Jose Garces va asteapta la bord pentru a le experimenta.

 • Greutate

  164.600 tone

 • Capacitate

  4266 pasageri

 • Lungime

  334.6 m

 • Latime

  41.5 m

 • An constructie

  2015

 • Echipaj

  1651 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22.5 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

700.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.5 m

Total cabine:

2174

Supr. cabinelor (mp):

9 mp - 121 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

15

Numar Piscine:

5

Numar Jacuzzi-uri:

9

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

$

Puntea 15

Puntea 15

Puntea 15 are in alcatuire cabine din categoria IA, B9, B1, BA, BD, M9, MA, H6.

Penthouse The Haven cu balcon categoria H6

Aceste penthouse-uri au acces la zona The Haven si sunt dotate cu un pat king-size, plus o zona de luat masa si de relaxare. Ele ofera o priveliste de neuitat din zona pupei dintr-un balcon privat. Veti avea acces exclusiv la zona de Courtyard, Concierge Lounge si la restaurantul si barul privat.

Suprafata = 49 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Mini Suita cu balcon categoria MA

Aceste mini suite sunt dotate cu un pat matrimonial, un pat de tip cuseta si o canapea extensibila. Va veti putea bucura de un balcon privat mare ce va vor oferi privelisti incantatoare.

Suprafata = 22 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Mini Suita SPA cu balcon categoria M9

Aceste mini suite va vor oferi un decor linistit ca de SPA si include doua paturi care se pot converti intr-un pat matrimonial, un pat suplimentar pentru inca o persoana si cabina de dus cu hidromasaj. Oaspetii cazati in acest tip de cabina vor avea acces mai usor spre Mandara SPA si spre centrul de Fitness, precum si acces gratuit la Thermal SPA Suites in timpul orelor regulate de SPA.

Suprafata = 22 mp (capacitate maxima 3 pers.)

Cabina exterioara cu balcon categoria BD

Bucurati-va de un acces usor la toate mesele delicioase, precum si la activităti interesante de la bord, deoarece aceste cabine sunt amplasate la mijlocul navei.

Suprafata = 19 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Cabina exterioara cu balcon categoria BA

Bucurati-va de un acces usor la toate mesele delicioase, precum si la activităti interesante de la bord, deoarece aceste cabine sunt amplasate la mijlocul navei.

Suprafata = 19 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Cabina exterioara cu balcon categoria B1

Aceste cabine sunt orientate spre pupa, astfel incat punctul de vedere de la balconul tau este uimitor. Ofera doua paturi care se pot transforma intr-un pat matrimonial.

Suprafata = 19/22 mp (capacitate maxima 3 pers.)

Cabina exterioara cu balcon SPA categoria B9

Cabinele cu balcon Spa au un decor de spa linistit cu un pat matrimonial si cu acces usor la Mandara SPA si la centrul de Fitness. Pentru cei care vor achizitiona acest tip de cabina li se va oferi acces gratuit la Thermal SPA Suites in timpul orelor regulate de SPA.

Suprafata = 19 mp (capacitate maxima 3 pers.)

Cabina interioara categoria IA

Situate central, la mijlocul navei ofera acces usor catre toate facilitatile vasului. Aceste cabine sunt dotate cu doua paturi care se pot transforma intr-un pat matrimonial.

Suprafata = 12 mp (capacitate maxima 4 pers.)