Norwegian Escape (Norwegian Cruise Line)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Norwegian Escape este cel mai nou vas de croaziera din flota Norwegian Cruise Line, iar numele ne duce cu gandul la a evada intr-o noua lume a croazierelor. Proiectul Norwegian Escape dispune de un parteneriat cu liderii din domeniul bucatariei, a bauturii si a divertismentului. Acesta va ofera toate experientele revolutionare din aceasta clasa, plus o serie de inovatii si experiente interactive menite sa va ofere o croaziera de neuitat. Doua musicaluri castigatoare de premii Tony, cel mai nou Aqua Park pe apa, un refugiu inzapezit numit "Snow Room", primul restaurant Margaritaville pe mare si multe altele restaurante marca Jose Garces va asteapta la bord pentru a le experimenta.

 • Greutate

  164.600 tone

 • Capacitate

  4266 pasageri

 • Lungime

  334.6 m

 • Latime

  41.5 m

 • An constructie

  2015

 • Echipaj

  1651 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22.5 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

700.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.5 m

Total cabine:

2174

Supr. cabinelor (mp):

9 mp - 121 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

15

Numar Piscine:

5

Numar Jacuzzi-uri:

9

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

$

Puntea 17

Puntea 17

Puntea 17 are in alcatuire cabina din categoria H2, H3, H4, H5, precum si Jimmy Buffett`s Margaritaville at Sea, Spice H2O, Entourage, Aqua Park.

Aqua Park

Parcul Acvatic este localizat la 17 punti deasupra nivelului marii si are 4 tobogane cu apa, 2 piscine si 4 jacuzzi.

Entourage

Entourage este locul unde adolescentii se pot bucura de intimitate si isi pot face prieteni noi de varsta lor. Cei cu varsta cuprinsa intre 13 si 17 ani, sunt bineveniti in acest loc deosebit de primitor si care te duce cu gandul la un salon pentru adulti, doar ca e fara adulti.

Spice H2O

Inspirat din renumitele petreceri de pe plajele din Ibiza, Spice H2O este un loc de evadare pentru adulti cu influente asiatice contemporane. Pe timpul zilei va puteti relaxa intr-un sezlong sau in jacuzzi, iar pe timpul noptii puteti petrece pana in zori deoarce acesta zona prinde viata. Ce poate fi mai frumos decat sa dansezi sub cerul instelat sau sa te lasi surprins de imaginile vibrante de pe ecranul imens? 

Jimmy Buffett's Margaritaville at Sea

Primul restaurant Margaritaville construit vreodata pe mare este inspirat dupa stilul de viata a lui Jimmy Buffett. Trebuie sa incerci elemente de semnatura precum Cheesburger in Paradise in timp ce asculti muzica live. Acest local nu este doar un restaurant ci este o stare de spirit. Chiar daca necesita o taxa suplimentara trebuie sa incerci.

Penthouse The Haven Courtyard cu balcon categoria H5

Aceste penthouse-uri sunt situate in The Haven si includ un pat matrimonial, un balcon privat care iti vor oferi o vedere fantastica. Veti avea acces exclusiv la zona de Courtyard, Concierge Lounge si la restaurantul si barul privat.

Suprafata = 34 mp (capacitate maxima 3 pers.)

Villa The Haven Family cu balcon categoria H4

Aceste vile sunt situate in The Haven si sunt perfecte pentru cei care calatoresc in familie. Va ofera un balcon foarte spatios, doua dormitoare din care unul este cu pat matrimonial si unul cu o canapea extensibila dubla, si doua grupuri sanitare.

Suprafata = 56 mp (capacitate maxima 6 pers.)

Suita The Haven Owner cu balcon categoria H3

Bucurati-va de vederile uimitoare la ocean si de un balcon extra-spatios. Aceste suite includ un pat king-size, o lenjerie de pat suplimentara pentru inca doua persoane, si o baie mai mare. Acestea sunt situate in zona The Haven si va ofera acces exlusiv la zona Courtyard, la Concierge Lounge si la restaurantul si barul privat.

Suprafata = 53 mp (capacitate maxim 4 pers)

Suita The Haven Deluxe Owner cu balcon categoria H2

Aceste suite sunt situate in zona The Haven si va ofera vederi uimitoare spre ocean. Veti avea un dormitor separat cu pat matrimonial, o camera de zi, balcon larg privat si o baie de lux. Veti putea beneficia de accesul exlusiv in zona Courtyard, Concierge Lounge si in restaurantul si barul privat.

Suprafata = aprox. 121 mp (capacitate maxima 4 pers).