Norwegian Escape (Norwegian Cruise Line)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Norwegian Escape este cel mai nou vas de croaziera din flota Norwegian Cruise Line, iar numele ne duce cu gandul la a evada intr-o noua lume a croazierelor. Proiectul Norwegian Escape dispune de un parteneriat cu liderii din domeniul bucatariei, a bauturii si a divertismentului. Acesta va ofera toate experientele revolutionare din aceasta clasa, plus o serie de inovatii si experiente interactive menite sa va ofere o croaziera de neuitat. Doua musicaluri castigatoare de premii Tony, cel mai nou Aqua Park pe apa, un refugiu inzapezit numit "Snow Room", primul restaurant Margaritaville pe mare si multe altele restaurante marca Jose Garces va asteapta la bord pentru a le experimenta.

 • Greutate

  164.600 tone

 • Capacitate

  4266 pasageri

 • Lungime

  334.6 m

 • Latime

  41.5 m

 • An constructie

  2015

 • Echipaj

  1651 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22.5 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

700.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.5 m

Total cabine:

2174

Supr. cabinelor (mp):

9 mp - 121 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

15

Numar Piscine:

5

Numar Jacuzzi-uri:

9

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

$

Puntea 19

Clubul Vibe Beach

Clubul este alegerea perfecta pentru relaxare si conectare cu oceanul si este destinat exclusiv adultilor, avand vedere spectaculoasa la ocean. Aici veti gasi o cada cu hidromasaj, sezlonguri, bar cu servire pe intreaga zilei pentru a va umple ziua cu cat mai multa liniste. Se aplica o taxa pentru intrare, iar numarul de locuri este limitat.

Complexul sportiv

Complexul sportiv are 3 nivele de activitati pline de actiune, care vor testa abilitatile dumneavoastra. Veti intalni aici cel mai mare complex pe mare structurat prin peste 40 de elemente care asteapta sa fie testate. Tot aici puteti incerca si The Plank, care este o scandura ce se afla deasupra marii pe partea laterala a navei pentru a-ti testa adrenalina.