Norwegian Escape (Norwegian Cruise Line)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Norwegian Escape este cel mai nou vas de croaziera din flota Norwegian Cruise Line, iar numele ne duce cu gandul la a evada intr-o noua lume a croazierelor. Proiectul Norwegian Escape dispune de un parteneriat cu liderii din domeniul bucatariei, a bauturii si a divertismentului. Acesta va ofera toate experientele revolutionare din aceasta clasa, plus o serie de inovatii si experiente interactive menite sa va ofere o croaziera de neuitat. Doua musicaluri castigatoare de premii Tony, cel mai nou Aqua Park pe apa, un refugiu inzapezit numit "Snow Room", primul restaurant Margaritaville pe mare si multe altele restaurante marca Jose Garces va asteapta la bord pentru a le experimenta.

 • Greutate

  164.600 tone

 • Capacitate

  4266 pasageri

 • Lungime

  334.6 m

 • Latime

  41.5 m

 • An constructie

  2015

 • Echipaj

  1651 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22.5 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

700.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.5 m

Total cabine:

2174

Supr. cabinelor (mp):

9 mp - 121 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

15

Numar Piscine:

5

Numar Jacuzzi-uri:

9

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

$

Puntea 5

Puntea 5

Puntea 5 are in alcatuire cabine din categoria I1, I2, O1, O2, OB, precum si Splash Academy.

Splash Academy

Este zona cea mai mare pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Este un loc de intalnire a copiilor situat pe doua etaje special creat pentru a se bucura de cat mai multe activitati din lumea lor.

Cabina exterioara cu geam categoria OB

Cabinele sunt situate la jumatatea navei, astfel incat va vor oferi un acces mai usor catre toate facilitatile vasului. Acestea sunt dotate cu o fereastra mare si cuprinde doua paturi de cate o persoana.

Suprafata = 14/23 mp (capacitate maxima 2 pers.)

Cabina exterioara cu geam Family categoria O2

Aceste cabine sunt special construite pentru pasagerii care calatoresc cu familia. Includ paturi de cate o persoana ce se pot converti intr-un pat matrimonial, si inca doua paturi de tip cuseta care mai pot gazdui inca doua persoane.

Suprafata = 14/31 mp (capacitate maxima 4 pers.)

Cabina exterioara cu geam Family categoria O1

Aceste cabine sunt special construite pentru pasagerii care calatoresc cu familia. Includ paturi de cate o persoana ce se pot converti intr-un pat matrimonial, si inca un pat suplimentar care poate caza inca trei persoane.

Suprafata = 22 mp (capacitate maxima 5 pers.)

Cabina interioara Family categoria I2

Aceste cabine includ cate doua paturi de cate o persoana si inca unul de tip cuseta pentru a avea un spatiu mai accesibil pentru intreaga familie. Cabinele au un pret mult mai accesibil pentru cei care calatoresc in familie si sunt perfect situate in zona de joaca a copiilor.

Suprafata = 12/18 mp (capacitate maxim 3 pers.)

Cabina interioara Family categoria I1

Aceste cabine includ cate doua paturi de cate o persoana si inca doua de tip cuseta pentru a avea un spatiu mai accesibil pentru intreaga familie. Cabinele au un pret mult mai accesibil pentru cei care calatoresc in familie si sunt perfect situate in zona de joaca a copiilor.

Suprafata = 12/18 mp (capacitate maxim 4 pers.)