Norwegian Escape (Norwegian Cruise Line)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Norwegian Escape este cel mai nou vas de croaziera din flota Norwegian Cruise Line, iar numele ne duce cu gandul la a evada intr-o noua lume a croazierelor. Proiectul Norwegian Escape dispune de un parteneriat cu liderii din domeniul bucatariei, a bauturii si a divertismentului. Acesta va ofera toate experientele revolutionare din aceasta clasa, plus o serie de inovatii si experiente interactive menite sa va ofere o croaziera de neuitat. Doua musicaluri castigatoare de premii Tony, cel mai nou Aqua Park pe apa, un refugiu inzapezit numit "Snow Room", primul restaurant Margaritaville pe mare si multe altele restaurante marca Jose Garces va asteapta la bord pentru a le experimenta.

 • Greutate

  164.600 tone

 • Capacitate

  4266 pasageri

 • Lungime

  334.6 m

 • Latime

  41.5 m

 • An constructie

  2015

 • Echipaj

  1651 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22.5 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

700.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.5 m

Total cabine:

2174

Supr. cabinelor (mp):

9 mp - 121 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

15

Numar Piscine:

5

Numar Jacuzzi-uri:

9

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

$

Puntea 6

Puntea 6

Puntea 6 are in alcatuire Restaurantul Francez Le Bistro, Restaurantul Savor, Restaurantul Taste, The Private Room at Taste, Restaurantul Teppanyaki, Mixx Bar, The Supper Club, Headliner`s Comedy Club.

Teatrul Escape

Sala de spectacole de la bordul acestui vas va ofera o vedere ampla asupra scenei indiferent de locul pe care il veti alege. Veti fi incantati de spectacolele incediare sau de multe alte evenimente teatrale. Nu ratati in fiecare seara tot un alt eveniment pentru toate varstele.

Headliner´s Comedy Club

Petreceti o seara cu trupa de comedie si forma lor unica de a face spectacol. Levity Entertainment Group sunt producatorii celor mai cunoscute seriale de comedie TV, cum ar fi cele ale lui: Daniel Tosh, Amy Shumer, Gabriel Iglesias si Jeff Dunham. Te asteptam sa ne distram impreuna!

The Supper Club

Retraiti momentele de glorie ale anului 1980 prin fimul Brat Pack adus la viata printr-un concert de rock`n`roll. O alta piesa jucata care te va atrage ca fi cea din "Danke Schoen" a lui Ferris, sau "Try a Little Tenderness" cu Ducky sau "St. Elmos Fire". Trebuie sa incerci pentru a te convinge.

Mixx Bar

Fa-ti noi prieteni si savureaza un spectacol live de pian la barul Mixx, intr-un decor incantator fiind o combinatie intre modern si clasic. Poti savura o bautura racoritoare inainte de masa intr-o ambianta placuta.

Restaurantul Teppanyaki

Acest restaurant este o atractie pentru cei care iubesc mancarea japoneza sau si pentru cei care doresc doar sa incerce aceste preparate. Daca veti dori sa luati pranzul sau cina in acest restaurant trebuie sa achitati o taxa suplimentara, dar cu siguranta veti fi uimiti de modalitatea de preparare a mancarurilor, care se va face chiar in fata dumneavoastra pe gratare Hibachi intr-un decor asiatic contemporan.

The Private Room at Taste

Pentru prima data la bordul unui vas Norwegian Cruise Line, am adaugat o camera speciala pentru pasagerii nostrii. Acum veri avea un spatiu perfect pentru grupul dumneavoastra pentru a va intalni si lua masa intr-o ambianta placuta. Puteti comemora ocazii speciale intr-o camera privata special conceputa pentru evenimente proprii. Veti intalni un spatiu intim si retras pentru a va bucura de serbarea dumneavoastra.

Restaurantul Taste

Destinat pentru a deveni un favorit al clientilor, Restaurantul Taste este are sala de mese principala care serveste o varietate de delicii culinare. Veti gasi restaurantul pe puntea 6 cu un meniu care se schimba zilnic. Va puteti bucura de o aventura culinara diferita cu fiecare vizită la acesta si mai ales ca este gratuit merita incercat.

Restaurantul Savor

Savor, noul nostru restaurant incadrat intr-un design cu culori, cum ar fi stralucirea soarelui pe marea albastra. Bucataria este traditionala, cu un aer contemporan, pe care le veti gasi pe puntea 6. Ofera meniuri si decoruri nemaintalnite avand posibilitatea in va delecta cu mai multe preparate. Aceasta optiune de luat masa este inclusa in tariful croazierei.

Restaurantul Francez Le Bistro

Acest restaurant modern este construit pentru a reflecta cat mai multe lucruri specifice Frantei. Tot aici veti avea parte de o experienta de lux, cu servicii impecabile, mancaruri sofisticate si multe alte specialitati clasice din bucataria franceza. Pentru cina in acest restaurant se va aplica o taxa suplimentara.