Norwegian Escape (Norwegian Cruise Line)

Planul puntilor detaliat (.PDF)

Descriere vas

Norwegian Escape este cel mai nou vas de croaziera din flota Norwegian Cruise Line, iar numele ne duce cu gandul la a evada intr-o noua lume a croazierelor. Proiectul Norwegian Escape dispune de un parteneriat cu liderii din domeniul bucatariei, a bauturii si a divertismentului. Acesta va ofera toate experientele revolutionare din aceasta clasa, plus o serie de inovatii si experiente interactive menite sa va ofere o croaziera de neuitat. Doua musicaluri castigatoare de premii Tony, cel mai nou Aqua Park pe apa, un refugiu inzapezit numit "Snow Room", primul restaurant Margaritaville pe mare si multe altele restaurante marca Jose Garces va asteapta la bord pentru a le experimenta.

 • Greutate

  164.600 tone

 • Capacitate

  4266 pasageri

 • Lungime

  334.6 m

 • Latime

  41.5 m

 • An constructie

  2015

 • Echipaj

  1651 persoane

 • Constructor

  Meyer Werft

 • Viteza

  22.5 noduri

Catalogare (stele):

****

Cost constructie:

700.000.000 €

Inregistrat in:

Bahamas

Pescaj:

8.5 m

Total cabine:

2174

Supr. cabinelor (mp):

9 mp - 121 mp

Tensiune electrica (V):

110 si 220

Punti accesibile:

15

Numar Piscine:

5

Numar Jacuzzi-uri:

9

Numar Lifturi:

16

Moneda utilizata:

$

Puntea 7

Puntea 7

Puntea 7 are in alcatuire O`Sheehan`s Neighbourhood Bar & Grill, The Manhattan Room, Skyline Bar, After Midnight, Cazino, Teatrul Escape.

Teatrul Escape

Sala de spectacole de la bordul acestui vas va ofera o vedere ampla asupra scenei indiferent de locul pe care il veti alege. Veti fi incantati de spectacolele incediare sau de multe alte evenimente teatrale. Nu ratati in fiecare seara tot un alt eveniment pentru toate varstele.

Cazino

Situat in 678 Ocean Place, este unul dintre cel mai mare, mai nou si mai elegant cazino intalnit pe mare. Va va oferi o ambianta placuta indiferent de alegerea ta de a juca si indiferent daca esti incepator sau un utilizator experimentat. Poti alege dintre poker, blackjack, ruleta, sau dintre sutele de jocuri mecanice de noroc, care vor fi mai interesante ca oricand.

After Midnight

Bine ati venit la cel mai electrizant spectacol! Castigatorul din 2014 a premiului Tony Award, Drama Desk, Outer Critics Circle si Astaire Awards pentru cea mai buna coregrafie, spectacolul After Midnight este muzicalul care combina piesele lui Duke Ellington cu muzica de jazz pe cel mai bun dans de pe Broadway. 

Skyline Bar

Acest bar este situat in aproprierea cazinoului. Va va oferi un loc de intalnire cu divertisment si multe evenimente speciale unde veti putea savura unul dintre cocktail-urile preferate. In plus, design-ul va va surprinde cu jocuri de poker, dar si cu LED-uri superbe care simbolizeaza skyline-uri.

The Manhattan Room

Restaurantul Manhattan iti va oferi o seara deosebita, deoarece poti manca si ulterior sa te bucuri de muzica placuta sau chiar sa si dansezi. Datorita geamurilor de sticla din tavan si pana in podea, acest restaurant iti va oferi vederi panoramice deosebite. Poti savura un preparat apetisant gratuit in acest restaurant.

O'Sheehan's Neighborhood Bar & Grill

Situat pe puntea 7, in inima actiunii de la 678 Ocean Place, acesta este locul unde sa iti petreci timpul 24/7 luand masa cu preparate specifice bucatariei irlandeze si americane. Va puteti ocupa timpul cu biliard, darts, jocuri video sau pur si simplu sa urmaresti un film sau un meci.