Norwegian Cruise Line a lansat Norwegian Bliss, vas construit special pentru croaziere in Alaska

ncls_norwegian_bliss_leaves_meyer_werft_yard

Linia de croaziera Norwegian Cruise Line a lansat de curand vasul Norwegian Bliss, in timpul unei ceremonii in Bremerhaven, Germania. La ceremonie au fost prezenti directorii executivi ai liniei Norwegian Cruise Line, printre care Andy Stuart, presedinte si CEO, Harry Sommer, vicepresedinte executiv in dezvoltarea afacerilor internationale, Robin Lindsay, vicepresedinte al operatiunilor navale, reprezentanti de la santierul naval Meyer Werft, printre care Bernard si Tim Meyer, parteneri manageriali ai santierului naval, capitanul vasului si directorul hotelier.

Dupa croaziera inaugurala de 2 zile din Europa, vasul a plecat in 21 aprilie intr-o croaziera Transatlantica spre SUA. De indata ce va ajunge in SUA pe 3 mai, vasul Norwegian Bliss va face un voiaj inaugural de 2 nopti, urmand apoi ceremonia de crestinare. Dupa voiajul inaugural de 3 zile/2 nopti, cu o oprire in portul Victoria, Columbia Britanica, vasul se va intoarce in SUA pe 2 iunie si abia apoi va imbarca pentru a porni in prima croaziera de 7 nopti spre Alaska.

“Norwegian Bliss este unul dintre cele mai asteptate vase, fiind in prezent, cel mai nou si cel mai inovativ dintre vasele noastre tinere si moderne” spune Stuart.

“Echipa Meyer Werft impreuna cu echipele noastre, cu ofiterii si membrii echipajului, au facut o treaba incredibila, aducand Norwegian Bliss la viata si suntem incantati sa ne primim oaspetii, iar acestia sa se bucure de tot ce le ofera acest vas incredibil”, a mai adaugat Stuart.

“Suntem fericiti sa livram un alt vas liniei Norwegian Cruise Line”, spune Bernard Meyer, adaugand, “suntem extrem de mandri de parteneriatul nostru de peste 15 ani si suntem increzatori ca primul vas construit special pentru croaziere in Alaska va depasi asteptarile oaspetilor lor”.

Norwegian Bliss, al treilea vas din clasa Breakaway Plus, este primul vas de croaziera destinat special pentru croaziere spre Alaska, cu caracteristici si dotari pentru o experienta unica in aceasta destinatie.

Noua nava gazduieste cea mai mare pista de curse cu masini electrice, de pe un vas aflat in Nordul Americii. Costruita pe doua nivele si localizata pe puntea 19, pista ofera turistilor privelisti uimitoare in timpul parcurgerii traseului “intortocheat”, cu viteze de pana la 40 km/ora. Nava Norwegian Joy a fost prima care a dispus de o pista de curse cu masini electrice pe mare.
Printre alte facilitati ale navei Norwegian Bliss se numara un spatiu pentru “laser-tag” in aer liber si un tobogan Aqua Racer, care se intinde peste marginea navei si ale carui bucle se indreapta spre puntea de dedesubt.

Noile concepte exclusiviste pentru restaurantele de specialitate si baruri includ lansarea noului restautrant Texas Smokehouse – Q; prima cafenea full-service Starbucks a liniei de croaziera; si Coco’s – un magazin de ciocolata si dulciuri.

La beraria The District Brew House, oaspetii se pot bucura de o varietate de cocktail-uri si beri artizanale, inclusiv cateva favorite ale localului Red Hook Brewery din Seattle.

Ofertele de divertisment includ celebrul spectacol muzical de pe Broadway, “Jersey Boys”, si “Havana!” – un spectacol original de teatru muzical creat si produs special pentru Norwegian Bliss.

Printre optiunile de cazare se numara apreciatele apartamente de lux in zona privata “The Haven”, studio-uri pentru calatorii solo, cu vedere virtuala la ocean si o multime de cabine interconectate, ideale pentru grupuri mari si familii.

Turistii se pot bucura de vederi panoramice uluitoare ale marii si liniei tarmului in cele doua lounge-uri de observatie, dintre care unul accesibil exclusiv oaspetilor din zona The Haven.

Incepand cu iunie 2018, Norwegian Bliss va petrece vara in Alaska (croaziere de 7 nopti), iar in sezonul de toamna va naviga in Riviera Mexicana, cu imbarcari din Los Angeles.
In timpul iernii 2018, nava se va afla in Caraibe (imbarcare din Miami), iar pentru sezonul de toamna / iarna din 2019, se anunta itinerarii in Florida, Bahamas si Caraibe, cu imbarcare din New York.

Echipa Croaziere.net a fost prezenta la ceremonia de lansare a vasului, iar mai jos, gasiti cateva poze cu spatiile publice, cabinele si posibilitatile de divertisment cu care veti fi intampinat daca alegeti sa pasiti la bordul acestui nou vas:

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.