MSC CRUISES ANUNTA 7 ZONE NOI LA BORDUL NOULUI VAS MSC WORLD WORLD AMERICA

MSC Cruises a anuntat sapte zone distincte la bordul viitorului sau vas, MSC World America (programat sa fie lansat in 2025), proiectate pentru a oferi experiente personalizate.

De la o zona dedicata familiilor sau o zona zen linistita pana la o promenada aglomerata cu divertisment, magazine si baruri, oaspetii pot alege intre o varietate de optiuni pentru relaxare.

Combinate cu baruri, restaurante, facilitati de divertisment si agrement, fiecare zona va fi adaptata nevoilor si dorintelor oaspetilor pe tot parcursul timpului petrecut la bord.

Cele sapte zone ale MSC World America includ:

MSC Yacht Club: Experienta MSC Cruises “ship-within-a-ship” se deschide pentru oaspetii care se cazeaza in acest refugiu retras, cu acces doar cu card-cheie. Aceasta atmosfera relaxata si eleganta ofera servicii personalizate cu valet disponibil 24/7, imbarcare si debarcare prioritara, zone de lounge si restaurante exclusive si multe altele.

Family Aventura: Situat in partea de sus a navei, Family Aventura include The Harbour, un nou parc in aer liber pentru familii. Parcul va include o noua atractie nevazuta pana acum pe mare, care va fi dezvaluita curand, impreuna cu o zona de odihna pentru familii si un loc de joaca modelat dupa farul de pe insula Ocean Cay.

Aqua Deck: Gazda celor doua piscine principale ale navei, Aqua Deck ofera experiente precum oferte de wellness dimineata si petreceri noaptea.

Zen Area: Zona Zen doar pentru adulti, situata in partea din spate a navei, ofera spatiul ideal pentru plaja, relaxare la malul apei si admirarea peisajelor oceanice uluitoare.

Galleria: In inima centrala a navei se afla Galleria, oferind optiuni de luat masa, cumparaturi exclusive, jocuri, muzica live la Dolce Vita Bar si multe altele.

The Terraces: Cu noua restaurante si baruri, patru magazine de retail si un club de comedie, The Terraces ofera o gama diversa de divertisment, de la seturi de DJ la comedie.

Promenada: Promenada exterioara pe jumatate acoperita de pe puntea 8, zona ofera multe optiuni. De la cafeaua de dimineata la barul Emporium la bauturi si cine cu vedere spectaculoasa la ocean, Promenada are ceva pentru fiecare oaspete.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.