Celestyal Cruises prezinta noul vas Celestyal Journey

Celestyal Cruises a anuntat sosirea noii sale nave, Celestyal Journey, care va debuta in septembrie 2023, preluand programul Celestyal Crystal.

„Intotdeauna a fost misiunea noastra sa reinnoim si sa ne intinerim flota si suntem incantati sa vedem ca acest lucru se concretizeaza odata cu sosirea Celestyal Journey. Nava trece deja printr-un program extins de renovare si va fi lansata in doar cateva luni”, a declarat CEO-ul Celestyal Cruises, Chris Theophilides.

Nava este fosta Ryndam de la Holland America Line si a fost achizitionata de la Seajets, care a cumparat vasul de la Carnival Corporation in 2020.

„Celestyal Journey va oferi oaspetilor nostri mai multe cabine premium cu balcoane, o gama mai mare de locuri de luat masa si baruri, zone publice si punti deschise, spatioase. In acelasi timp, cel mai nou membru al familiei Celestyal continua traditia noastra de a opera nave intime de dimensiuni medii, permitandu-ne sa ne ducem oaspetii catre destinatii unde navele mai mari nu pot ajunge, imbogatindu-ne cunostintele aprofundate privind destinatiile si oferind calduroasa ospitalitate greceasca, ambele fiind in mod constant recunoscute ca fiind nemaipomenite.”

Noua nava a liniei de croaziera va gazdui pana la 1.260 de oaspeti si ofera 630 de cabine, dintre care 149 cu balcoane, 120 sunt suite Junior si 28 suite Grand. Celestyal Journey va oferi oaspetilor o varietate de spatii publice la bord, cum ar fi restaurante specializate si tematice care ofera mancaruri mediteraneene, europene si asiatice. In plus, nava va avea o zona de demonstratie gastronomica, precum si o locatie exclusiva numita Chef’s Table. Celestyal Journey va include, de asemenea, opt baruri si lounge-uri.

Celestyal Journey va porni pe un itinerar de sapte nopti „Idyllic Aegean” pe 2 septembrie 2023. In octombrie, nava va porni pe itinerariul „Steps of Paul”, urmat de o croaziera de sapte nopti „Three Continents” care va explora Grecia, Egipt, Israel, Cipru si Turcia.

Cu ocazia sarbatorilor, Celestyal Journey va oferi oaspetilor o croaziera festiva speciala de Craciun de 19 nopti cu escale in Salonic, Volos, Rodos si Creta (Grecia), Izmir, Kusadasi, Antalya, Istanbul (Turcia), Limassol (Cipru), Alexandria (Egipt) si Haifa (Israel), unde oaspetii pot petrece atat Ajunul Craciunului, cat si ziua de Craciun. Croaziera poate fi, de asemenea, impartita in itinerarii de opt sau noua nopti.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.