10 motive sa navighezi la bordul vasului de croazieră Norwegian Escape

Cel mai nou și mai mare vas de croazieră de la Norwegian Cruise Line, Norwegian Escape a ajuns în sfarșit pe mare. Navigând acum pe itinerariile din Caraibe, cu peste două duzini de opțiuni pentru cină, o multitudine de baruri, saloane și divertisment emblematic care nu se găsește pe alt vas de croazieră. Dupa ce am petrecut șapte zile navigând la bordul acestui impresionant vas mi-am dat seama că este foarte dificil să te bucuri într-un timp atât de scurt de ceea ce Norwegian Escape are de oferit.

Dacă nu esti destul de convins să rezervi o croazieră cu Norwegian Escape noi venim în ajutorul tău cu o lista de 10 motive pentru a alege acest vas.

Margaritaville pe mare – Chiar dacă nu ești un fan înfocat al muzicii lui Jimmy Buffett o să îți placă foarte mult acest Margaritaville pe mare. Trebuie să încerci renumiții nachos alături de emblematica margarita. Margaritavile pe mare are un meniu de cocktail-uri emblematice, așa că fii sigur că le încerci pe toate.

Toboganele – Navighezi fără copii? Nici o problemă, te poți bucura de tobogane și cu partenerul tau sau singur. Pentru căutatorii de aventură, toboganul Aqua Loop este cel mai rapid de pe mare și sigur o să vă satisfacă nevoia de adrenalină. Aceste tobogane sunt cursele salbatice și umede pe care o să vrei să le încerci din nou și din nou.

 Spice H2O Cave– Acest loc de întâlnire pentru adulți, localizat pe puntea 17, oferă un loc minunat de relaxare și răsfaț la soare. Pe Norwegian Escape acest loc este amenajat cu elemente acvatice pentru a imita în detaliu o peșteră. Acesta zona este exact ce ai nevoie pentru a te răcori după o zi la soare. Aproape vei uita că ești pe un vas de croazieră.

Priveliște asupra marilor orașe la barul Skyline Bar – Chiar dacă nu ești un jucător, vei dori să mergi la cazino doar pentru Skyline Bar. Unul dintre cele mai mari saloane de pe vasul de croazieră are ecrane HD LCD care proiecteaza panorama unor faimoase orașe, precum Las Vegas și Miami. Cu divertisment live în aproape toate serile și concerte virtuale periodice, barul Skyline merită vizitat pentru priveliște și divertismentul de înaltă tehnologie.

Divertisment Broadway  – în timp ce unele vase de croazieră se laudă cu un spectacol de Broadway, Norwegian Escape găzduiește la fiecare croazieră producții care au caștigat multe premii, la fiecare croazieră. Pentru iubitorii de jazz, “After Midnight”te transportă înapoi în perioada prohibiției în Harlem pentru a experimenta distracția în clubul Cotton. Pentru fanii muzicii rock din anii 1950, “Million Dollar Quarter”prezintă muzica rock a legendelor Elvis Presley, Jonny Cash, Carl Perkins și Jerry Lee Lewis într-un musical non-stop care te va face să îți dorești să canți și tu.

Pachetul Brat de la Clubul Supper – Acest show imens se leagă cu o cina pentru care e necesară rezervare, cu muzică, referințe cinematografice din clasicele filme ale lui John Hughes din anii 1980. Indiscutabil, suntem copii anilor 80, deci avem o anumită atracție față de muzica și filmele din această perioadă, dar și ceilalți pasageri găsesc acest show la fel de distractiv. Tariful este de 35$, dar merită încercat cel puțin o data!

Baruri și saloane exclusiviste – Unice pe acest vas de croazieră inspirat din viața din Miami sunt barurile și saloanele pe care le puteți găsi doar pe Norwegian Escape. Tabacco Road, cel mai vechi dive bar a debutat pe vasul Norwegian Escape cu un meniu de cocktail-uri la fel de speciale ca un suvenir. La barul Mojito se servesc o mulțime de tipuri de cocktail-uri mojito personalizate. Nimic nu te duce cu gândul la Miami mai bine decât un mojito.

Petrecerile de pe punteNu există o insuficiență de divertisment pe vasul Norvegian Escape. Inspirat de petrecerile de pe plaja din Ibiza, Spice H20 se transformă într-un loc însemnat, găzduind petreceri care nu te vor dezamăgi. De la petrecerile anilor 80 la Glow Party-uri, completate cu lumini negre și culori neon, această zonă de pe vas este locul perfect pentru a dansa toată noaptea.

Thermal SpaPentru pasagerii care caută relaxare, spa-ul oferă elemente pentru odihnă într-o ambianță luxuriantă. Poți achiziționa un bilet pentru toată săptămâna sau doar pentru o zi pentru a avea acces la facilitățile spa-ului: sauna, bazine pentru terapie, saloane cu mozaic încălzit. O caracteristică exclusivă a vasului de croazieră Norwegian Escape este peștera cu zăpadă, o cameră cu o temperatura constantă de -8 grade celsius cu zapadă adevarată pentru îmbunătățirea circulației sângelui.

Upscale Dining – Printre restaurantele emblemă a vasului Norwegian Escape, precum Cagney’s și Le Bistro, vasul oferă mai multe restaurante de lux cu bucătari cunoscuți. Restaurantul Food Republic, prezentat de grupul Pubbelly Boys, servește o selecție de gustări perfecte pentru a le împărți cu cei dragi. A fost printre cele mai bune gustări pe care le-am avut în toată croaziera. Din păcate nu este inclus în planul cinei.

Sper că am reușit să vă captăm atenția și ne dorim ca acest mic “ghid” să vă faciliteze alegerea viitoarei croaziere.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.