2010 – ANUL CROAZIERELOR LA ROMÂNI


NCL Freestyle Cruising si Croaziere.net va oferi bani de buzunar clienţilor

Deşi 2009 a fost un an dificil, segmentul croazierelor a înregistrat o creştere surprinzătoare de circa 30% a numărului de turişti în comparaţie cu anul precedent.

Dacă până acum croazierele erau accesibile pentru turiştii cu venituri medii plus spre superioare, anul acesta a fost un produs accesibil şi pentru mulţi dintre cei cu venituri medii si mici.

De exemplu, Pachetele pentru o croaziera de o săptămână pe Marea Mediterană au ajuns la 499, 599 şi 699 de euro, cu toate taxele incluse – în funcţie de itinerariu şi de confortul cabinei. Pentru Caraibe, preţurile se situează în jurul a 1.000 de euro/cabina dubla orice tip de cabina in f-tie de disponibilitate la momentul imbarcarii, tariff ce include zborul dus intors Madrid-Santo Domingo, transferurile,asigurarea medicala de calatorie, regim all Inclusiv la bord si ce-I mai important nu se cere viza pentru aceste destinatii .

Liniile de croaziera au redus preţurile cu 30 până la 50%. În cazul croazierelor de lux, tarifele au scăzut şi cu 70%, în 2009.

Pentru anul 2010 se preconizează o usoara creştere a tarifelor , pe de altă parte, vor fi suficiente oferte speciale atactive. Printre cele mai atractive oferte, menţionăm campania “Bani de buzunar”. Campania este promovată de NCL Freestyle Cruising si Croaziere.net pentru toate rezervările efectuate în perioada 7 decembrie – 29 ianuarie 2010. Turiştii vor primi, în funcţie de durata croazierei, credit la bord – între 50 şi 500 USD/cabină.

De asemenea, Croaziere.net a lansat programul de EARLY BOOKING pentru itinerariile MSC Cruises pe anul 2010. Doar în perioada 24.11.2009 – 22.12.2009 clienţii pot beneficia de tarife reduse substanţial, tarife de EARLY BOOKING pentru sezonul primăvară / vară 2010 pentru Mediterana şi Europa de Nord. Tarifele încep de la 499 EURO/persoană, 7 nopţi, pensiune completă extinsa cu acces la toate facilităţile vasului, iar copii până în 18 ani au gratuitate cazaţi în aceeaşi cabină cu 2 adulti. Menţionăm că early-booking-urile pentru croaziere au ca limită minima 150 de zile până la data îmbarcării.

1. Topul destinaţiilor în 2009.

Cea mai accesata destinatie in 2009 a fost Mediterana, Fiordurile Norwegiene , Scandinavia si Capitalele Baltice,Caraibe, Alaska ,America de Sud si Canalul Panama.

2. Trenduri pentru 2010

Va creste cu siguranta numarul turistilor care vor rezerva astfel de vacante ca urmare a complexitatii produsului, a serviciilor de supercalitate oferite la bordul vaselor si de ce nu a tarifelor atragatoare- a raportului calitate-tarife correct echilibrat.De asemeni vor creste numarul familiilor cu 1-2 copii in virsta de pina la 18 ani care se pot bucura de gratuitatea acestora la bordul vaselor oferita de catre lini de croaziera MSC.O alta categorie in continua crestere vor fi Honeymooners-ii deoarece o luna de miere ne-o dorim toti sa fie unica si irepetabila ori numai intr-o croaziera poti avea o astfel de luna de miere.

3. Care vor fi cele mai solicitate destinaţii în 2010 şi ce estimări aveţi

Desi de aproximativ 1 luna rezervam puternic Caraibele fiind in full season aceasta destinatie(la 1000 euro/pers cu zbor inclus si toate facilitatile mai sus enuntate cine nu-si doreste?) dar cu toate acestea cred ca si in 2010 va conduce in top tot Mediterana datorita accesibilitatii financiare ca deplasare pina la portul de imbarcare/debarcare, apoi Fiordurile Norwegiene, in pricipiu in urmatorii ani clasamentul nu se va modifica essential.Daca se va inlatura obligativitatea vizei pentru SUA atunci cu siguranta clasamentul se va schimba.

Încă o frază – două despre ce înseamnă early booking pe croaziere.

EB ramine criteriul de baza in rezervarea unei croaziere la un tariff accesibil.Daca priviti mai sus cu minim 150 zile inainte de imbarcare o cabina interioara pentru un itinerariu de 8 zile se poate rezerva la 499 euro de persoana cu taxe incluse.Aceasi cabina rezervata in afara EB(sub cele minim 150 zile pina la imbarcare) se va rezerva la 899 euro/persoana in aceleasi conditii, de unde reiese clar avantajul rezervarii pe statut de EB.Acesta este singurul secret care fac croazierele atit de accesate, de rezervate ca tip de turism in intreaga lume.Daca vreti aici este mai actual ca niciodata proverbul romanesc” Fa-ti iarna car si vara sanie”. Daca rezervam in August “revelioane pe valuri” in Caraibe la 1000-1200 euro /cabina dubla acum aceleasi itinerarii le rezervam la 3000-4000 euro/acelasi tip de cabina.Deci…no comment! Asadar accesati va rog www.croaziere.net sau contactati agentii nostrii atit din Cluj cit si din Bucuresti si veti beneficia de toata expertiza si profesionalismul nostru in a va allege o croaziera care sa vi se potriveasca perfect cu standing-ul finaciar si stilul dumneavoastra de viata , de calatorie.

Va multumim pentru increderea acordata.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.