2019 vine cu vesti bune: Pullmantur Cruises se reintoarce in Israel

Pullmantur Cruises planuieste sa se intoarca in Israel anul viitor, intr-un singur itinerariu de 8 nopti, din Pireu, Grecia la bordul vasului Horizon, plecarea fiind programata in 01 Septembrie 2019.

Cele doua escale in Israel se vor face in porturile de intrare, astfel incat pasagerii vor putea vizita Ierusalimul, Nazaretul, Galileea, Tel Aviv si Marea Moarta.

Inainte de oprirea in portul Pireu din Grecia, vasul Horizon va face o oprire pe insula Patmos care este situata in Arhipelagul Dodecanez.

3

“Nu ma indoiesc ca aceasta ruta fantastica va avea o primire fabuloasa de catre piata spaniola, si asta pentru ca include destinatii cunoscute de catre mii de oameni si, de asemenea, pentru ca fiecare itinerariu are ceva distinctiv, ce permite pasagerilor sa descopere fiecare loc in intregime, cu tot ceea ce include traditiile si obiceiurile spaniole.” A declarat presedintele Pullmantur Cruises, Richard J. Vogel.

Presedintele Pullmantur Cruises a mai declarat ca acest itinerariu face parte din zona de destinatii exclusiviste si, prin urmare, experienta la bordul vasului Horizon va fi una bogata in activitati.

5


One Response to “2019 vine cu vesti bune: Pullmantur Cruises se reintoarce in Israel”

  1. Adrian

    Pai ce legatura au Israel si Grecia cu Piata Spaniola si cu ” traditiile si obiceiurile spaniole ” ?????

    Reply

Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.