Princess Cruises condimenteaza croazierele spre Caraibe cu bucatarie regionala, petreceri tematice si experti locali

 

RP_2017_0331_DIM_Princess_Cays_DSC03989_CvD_RGBIncepand cu vara aceasta, linia de croaziera Princess Cruises va oferi o noua si captivanta experienta culturala pentru croazierele spre Caraibe, cu o bucatarie regionala, cocktailuri specifice, petreceri tematice si prezentari ale expertilor locali, cum ar fi vanatorii de rechini sau de comori.

Programul se numeste “Ritmul Caraibelor”, iar prin acesta, linia de croaziera Princess Cruises le permite oaspetilor sai sa se inspire din minunatiile Caraibelor si le insufla dorinta de a descoperi noi destinatii si culturi.

Programul “Ritmul Caraibelor” se va lansa in luna mai, la bordul vasului Caribbean Princess. Ofertele includ Festivalul Caraibelor, care este prezentat in asociere cu Festivalurile Princess Cruises, petreceri tematice, activitati culturale si spectacole muzicale pline de viata.

Petrecerile vor include: dans sub stele pe Terasa Pool Gold Party, petreceri inspirate din povestile cu vasele de pirati pline cu comori si de aurul din adancul apelor, iar copiii vor trebui sa se costumeze, sa vorbeasca si sa danseze precum piratii pe toata durata petrecerii tematice. La “Parrots in the Piazza”, puteti vedea indeaproape papagalii si macawii, din Atriumul vasului.

Descoperiti miracolelele unui cer instelat in Caraibe vazut dintr-un planetariu interior, cu programul “Discovery at Sea”. De asemenea, va puteti intalni la bord cu vanatori de comori si exploratori de epave, care impartasesc povestiri despre aventurile lor in Caraibe, traite pe vasele cu care au navigat. Veti afla de la ei legende despre comori pierdute si povestiri despre operatiunile de recuperare ale acestora. In anumite croaziere, va puteti intalni cu Martin Graff, un scafandru celebru specializat in scufundarile cu rechini.

Princess Cruises va include si cateva feluri de mancare autentice, de pe anumite insule din Caraibe, precum: puiul Jamaican, un tip de peste rosu, midii creole-negre, mofongo Puerto Rican, crema de zahar ars cu ananas si multe altele. Cand vine vorba de a inchina un pahar, veti gasi punch cu rom, bauturi racoritoare tropicale sau mojito. De asemenea, este programata si o degustare a romului regional.

Princess Cruises are o varietate de croaziere si navigheaza spre Caraibe pe tot parcursul anului, avand printre porturi de imbarcare si Port Everglades.

 

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.