MSC Cruises patrunde pe segmentul de ultra-lux prin plasarea unei comenzi catre Fincantieri pentru construirea a inca patru vase noi

MSC Cruises Ultra-Luxury

Primul vas din aceasta noua generatie de vase extrem de inovatoare, va intra in functiune in primavara anului 2023.

Geneva – Elvetia si Trieste – Italia, 18 Octombrie 2018 – MSC Cruises si Fincantieri au anuntat astazi semnarea unui acord (MOA) pentru construirea a patru nave de croaziera ultra-lux, in valoare totala de peste 2 miliarde de euro.

Prima dintre nave care va fi livrata in primavara anului 2023, va avea un tonaj brut de aproximativ 64.000 gt si va avea 500 de cabine. Celelalte trei nave vor intra in serviciu o data pe an in urmatorii trei ani.

Navele vor cuprinde, printre altele, cele mai bune si cele mai recente tehnologii ecologice si alte solutii revolutionare pe mare. Ele vor prezenta, de asemenea, un design extrem de inovator, precum si optiuni inovative pentru confortul si relaxarea oaspetilor.

Pierfrancesco Vago, presedintele executiv al MSC Cruises, a declarat: ” Datorita succesului rasunator al conceptului de lux de “nava in nava”, clientii nostri si-au dorit sa intram in segmentul de ultra-lux, drept evolutie fireasca a MSC Yacht Club. Aceste nave vor putea sa ofere itinerarii unice, gratie dimensiunilor lor, iar serviciile dedicate oaspetilor vor fi duse la un alt nivel, inclusiv serviciul nostru personalizat MSC Yacht Club, disponibil 24/7″.

Domnul Vago a continuat: “Sunt deosebit de incantat sa pot extinde parteneriatul nostru cu Fincantieri prin intermediul acestei noi comenzi. Premiatele clase Seaside si Seaside-Evo au fost deja recunoscute ca proiecte revolutionare si inovatoare. Acum introducem o noua clasa, care va stabili un nou standard al ultra-lux-ului pe mare, cu nave care vor scoate in evidenta calitatea si cele mai inalte standarde, care sunt asociate cu Made in Italy “.

Giuseppe Bono, directorul executiv al Fincantieri, a declarat: “Este o mandrie ca doua mari branduri – una italiana si una cu un puternic ADN italian – bine cunoscute in intreaga lume, anunta astazi un important program de constructie. Suntem extrem de multumiti de faptul ca, pentru a lansa o noua clasa de nave in segmentul de lux, MSC Cruises a recunoscut ca designul nostru le va ajuta sa creeze o noua generatie de nave care va fi extrem de rezistent atat in ceea ce priveste siguranta, cat si continutul tehnologic si o atentie deosebita acordata confortului pasagerilor. Cu acest proiect, Fincantieri poate conta pe 53 de nave de croaziera in cartea de comanda, confirmand pozitia sa de lider absolut pe piata”.

Angelo Capurro, directorul executiv al MSC Cruises pentrupiata noastra, a declarat: “Intrarea in segmentul de ultra-lux, este o alta dezvoltare intersanta in oferta noastra. In plus fata de experienta MSC Yacht Club, oaspetii romani se vor bucura din anul 2023 de o selectie mai larga de experiente de cinci stele in cel mai inalt segment al acestei industrii de croaziere. Viitoarele nave ultra-luxoase vor incerca sa se apropie cat mai mult de experienta privata de pe yachturi”.

Note pentru editori:

MSC Cruises este cea mai mare companie de croaziera privata din lume si lider de croaziera in Europa, America de Sud, Africa de Sud si Golf. Aceasta comanda va duce la un numar de opt nave de croaziera MSC care vor fi construite impreuna cu Fincantieri in Italia. Fincantieri este unul dintre cei mai mari constructori navali din lume si numarul unu in diversificare si inovare.

Odata cu adaugarea acestor noi nave, planul de investitii al companiei MSC Cruises, va reprezenta acum un total de 17 nave noi construite pana in 2027, pentru o investitie totala de 13,6 miliarde de euro. Dintre acestea, trei au intrat deja in functiune din iunie 2017: MSC Meraviglia, MSC Seaside si MSC Seaview. Alte doua – MSC Bellissima si MSC Grandiosa – vor intra in functiune in februarie si respectiv octombrie 2019.

DESPRE MSC CRUISES

MSC Cruises este cea mai mare companie de croaziera privata din lume si linia de croaziera numarul unu in Europa, America de Sud, Africa de Sud si Golf. Un important jucator in lumea croazierelor, compania a obtinut o crestere de 800% in primii zece ani, construindu-si o reputatie globala in industrie si avand una dintre cele mai tinere flote de nave de croaziera pe mare. MSC Cruises are sediul central in Geneva, Elvetia.

In prezent, flota MSC Cruises cuprinde 15 nave ultramoderne, extrem de inovatoare si elegant proiectate, oferind o experienta de vacanta fara egal, cu mancaruri mereu delicioase si autentice, divertisment diversificat, o multime de modalitati de relaxare, cazare confortabila, precum si servicii impecabile si competitive.

In conformitate cu planul sau ambitios de investitii in valoare de 13,6 miliarde de euro, flota este proiectata sa se extinda la 29 de nave de croaziera pana in 2027. Pana in prezent, MSC Cruises a proiectat sase noi clase de nave, toate predestinate sa impulsioneze granitele arhitecturii si designului marin, si o clasa ultra-lux cu servicii inovative pentru confortul oaspetilor.

MSC Cruises simte o mare responsabilitate fata de mediul fizic si uman, in care opereaza. Compania opereaza cu cel mai mare respect pentru oceanele lumii si se afla intr-o calatorie continua pentru a dezvolta modalitati inovatoare de reducere a impactului asupra mediului inconjurator.

Experientele de vacanta ale MSC Cruises sunt vandute pe tot globul printr-o retea de distributie in 70 de tari. Compania are peste 23.500 de angajati in intreaga lume, atat la tarm cat si la bordul navelor sale. MSC Cruises face parte din Grupul MSC, care este alcatuit din cele mai importante companii de transport si logistica.

DESPRE FINANTIERI

Fincantieri este unul dintre cei mai mari constructori navali din lume si numarul unu in diversificare si inovare. Este lider in proiectarea si constructia navelor de croaziera si un jucator de referinta in toate sectoarele industriei constructiilor de inalta tehnologie.

Cu sediul in Trieste (Italia), Grupul a construit mai mult de 7.000 de nave in peste 230 de ani de istorie maritima. Cu mai mult de 19.400 de angajati, dintre care mai mult de 8.200 in Italia, 20 de santiere navale pe 4 continente, astazi Fincantieri este principalul constructor de nave occidental. In randul clientilor sai se numara marii operatori de croaziera din lume, Marina italiana si a SUA.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.