A FOST DEZVALUIT PROGRAMUL DE VARA IN 2023 AL VASULUI ENCHANTED PRINCESS

Dupa ce a traversat Atlanticul, vasul se afla la Barcelona pentru a incepe prima croaziera a sezonului: o calatorie de sase nopti in vestul Mediteranei. Croaziera navigheaza catre Franta si Gibraltar. Pe langa portul britanic din Peninsula Iberica, croaziera include vizite la Ajaccio si Marsilia, precum si doua zile intregi pe mare. In urma unei vizite de rutina in santierul naval, Enchanted Princess isi continua programul de vara european la mijlocul lunii aprilie, oferind itinerarii atat in ​​vestul, cat si in estul Mediteranei.

Seria de croaziere de sapte pana la 21 de nopti include diferite destinatii in insulele grecesti, Franta, Spania, Italia, Turcia, Muntenegru si multe altele.

A cincea dintr-o serie de sase nave cunoscute sub numele de Royal Class, Enchanted Princess a intrat pentru prima data in serviciu in noiembrie 2021. Construita in Italia la santierul naval Fincantieri, nava cu o capacitate de 3.660 de oaspeti ofera peste 25 de locuri de luat masa si baruri la bord, inclusiv unele noi cum ar fi La Mer, un bistro francez care a debutat pe Majestic Princess.

Nava ofera, de asemenea, optiuni variate de divertisment, precum si suite unice Sky. Potrivit Princess Cruises, balcoanele cabinelor – care masoara peste 90 de metri patrati – sunt printre cele mai mari din intreaga industrie a croazierelor. Pe langa Enchanted Princess, alte trei nave Princess Cruises navigheaza in Europa in timpul verii 2023: Sky Princess, Regal Princess si Island Princess.

Vasul Sky Princess are itinerarii de patru pana la 24 de nopti catre Scandinavia, Islanda, Norvegia, Insulele Canare, Marea Baltica si Marea Mediterana, cu plecare din Southampton. De asemenea, navigand din portul englez, Regal Princess este gata sa navigheze cu un program de itinerarii de zece si 12 nopti catre Insulele Britanice. Island Princess navigheaza atat in ​​Europa de Nord, cat si in Marea Mediterana, oferind croaziere mai lungi cu plecare din Southampton, Copenhaga, Civitavecchia si multe altele.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.