Angajamentul MSC Cruises privind eliminarea produselor din plastic de la bordul vaselor sale

msc

Dupa cum probabil stiti, poluarea cu materiale din plastic reprezinta o amenintare majora pentru planeta noastra si din pacate acest lucru ne afecteaza pe toti. Pentru ca suntem o companie cu valori corporatiste si tinem la protejarea mediului inconjurator, suntem sensibili la astfel de probleme si dorim sa luam masuri pentru diminuarea acestora.

In acest context, suntem bucurosi sa va anuntam ca tocmai am lansat o initiativa globala: Programul MSC Cruises de reducere a materialelor din plastic. In cadrul acestui program, pana la sfarsitul lunii martie 2019, vom elimina treptat un numar mare de obiecte din plastic de la bordul tuturor vaselor MSC Cruises si le vom inlocui cu solutii prietenoase cu mediul inconjurator. Acest angajament face parte din programul nostru de protejare a mediului, care urmareste conservarea si protejarea resurselor cele mai pretioase ale planetei noastre: marile si oceanele.

Consideram ca este foarte important sa va comunicam aceasta initiativa, deoarece este o misiune comuna pentru a va oferi voua, clientilor nostri cele mai bune experiente de vacanta pe mare – si suntem hotarati sa facem acest lucru intr-o maniera cat mai viabila. Ne aflam intr-un progres continuu de reducere a impactului negativ asupra mediului si eliminarea iminenta a obiectelor din plastic de unica folosinta de pe toate vasele flotei noastre.

Ca si prim pas, am luat deja masuri, ca pana la sfarsitul anului 2018 sa inlocuim paiele din plastic cu substituenti biodegradabili 100%. In plus, toate pungile de cumparaturi din plastic, lingurile, paharele, ustensilele pentru amestecat cat si alte obiecte din plastic de unica folosinta vor fi eliminate definitiv si inlocuite cu alternative ecologice. Ambalarea unei singure portii, cum ar fi cupele de unt, gemurile sau iaurturile, va fi eliminata, iar procesele vor fi optimizate pentru a oferi solutii prietenoase si convenabile clientilor.

Prin acest program punem in practica angajamentul nostru si continuam sa facem progrese pentru a proteja mediului inconjurator. Protejarea mediul inconjurator este responsabilitatea tuturor si credem ca sunteti cu totii entuziasmati sa va alaturati acestei initiative.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.