Anunț de la linia de croazieră Costa Cruises!

Genova, 31 ianuarie 2020 – În urma nivelului de alertă global declarat de Organizația Mondială a Sănătății, linia de croazieră Costa Cruises a decis să consolideze în continuare măsurile de precauție ale flotei sale pentru a garanta siguranța maximă pentru oaspeți și echipaj.

Începând de astăzi, niciun oaspete, vizitator sau membru al echipajului de orice naționalitate care a călătorit dinspre sau prin China continentală în ultimele 14 zile nu va avea voie să urce pe navele Costa.

“Costa Cruises menține un contact strâns cu autoritățile medicale internaționale și locale pentru a asigura monitorizarea și protecția constantă a sănătății” – a spus Neil Palomba, președintele liniei Costa Cruises – “Echipele noastre medicale de la bord sunt, de asemenea, continuu actualizate de departamentul nostru de servicii medicale centrale și garantează că procedurile și proiecții pentru prevenirea obișnuită și extraordinară sunt aplicate la bordul tuturor navelor din flota noastră, în funcție de orice scenarii internaționale în curs de dezvoltare. ”

Măsurile pe care compania le-a adoptat deja în ultimele săptămâni includ introducerea unui formular medical pentru îmbarcarea pasagerilor și screeningul de sănătate înainte de îmbarcare, cu verificări de temperatură pentru persoanele care, din orice motiv, apar sau identificate ca simptomatice (respiratorii sau febrile simptome). Orice rapoarte sau depistări ale simptomelor bolii în timpul screeningului de dinainte de îmbarcare pot fi gestionate de către profesioniștii medicali pentru a permite luarea de decizii în cunoștință de la caz la caz, dacă un invitat sau un membru al echipajului nu va putea să se îmbarce.

Securitatea și sănătatea pasagerilor este prima prioritate a liniei de croazieră Costa Cruises. Pe navele liniei de croazieră Costa Cruises se iau măsuri de precauție, cum ar fi screeningul oaspeților și al echipajului, dacă circumstanțele o impun. În plus, toate navele din flotă sunt echipate cu facilități medicale cu personal dedicat, disponibil 24 de ore pe zi și pot conta pe sfaturi și sprijin din partea profesioniștilor și a instalațiilor medicale externe. Industria croazierelor este una dintre cele mai bine echipate și experimentate în domeniul protecției sănătății.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.