ARABIA SAUDITA ANUNTA NOI OPTIUNI DE VIZE ELECTRONICE

Arabia Saudita a anuntat noi optiuni de vize electronice instantanee care vor permite titularilor de vize din Marea Britanie, Statele Unite si tarile Schengen, precum si rezidentilor permanenti din Marea Britanie si Statele Unite, si oricarui stat membru al Uniunii Europene sa obtina vize turistice electronice.

Vizele electronice pot fi obtinute prin intermediul www.mofa.gov.sa. Aceasta initiativa marcheaza efortul Arabiei Saudite de a facilita mai mult ca niciodata calatoriile in tara. Optiunea de viza instantanee este una dintre multiplele initiative pe care Arabia Saudita le-a lansat in ultimul an pentru a imbunatati experienta vizitatorilor.

Inainte de aceasta, Arabia Saudita a extins reglementarile pentru a oferi vize la sosire titularilor de vize valabile din Statele Unite, Marea Britanie si tarile Schengen, precum si rezidentilor permanenti din Marea Britanie, Statele Unite si statele membre ale Uniunii Europene. Eligibilitatea pentru vizele electronice a fost extinsa si pentru rezidentii Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG).

La inceputul acestui an, tara a anuntat, de asemenea, lansarea unei noi vize de tranzit gratuita, numita Stopover Visa, disponibila pentru cei care calatoresc cu SAUDIA si Flynas. Aceasta viza le permite vizitatorilor sa ramana in tara timp de pana la 96 de ore.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.