Atat de rea a fost mahmureala?

Royal Caribbean a confirmat pentru Cruise Critic că noile pachete de  băuturi all-inclusive, care au debutat în luna martie pe trei nave, au fost suspendate pentru o navigare pe vasul  Independence of the Seas.
Într-o declaraţie, linia de croaziera a remarcat faptul că pachetul a fost dat uitării pe vasul cu plecarea din 5 aprilie (călătorie Insulele Canare de 11-noapte), “în scopul de a face unele schimbări pe baza feedback-ul primit de la  clienţi.” Pachetul a fost întrerupt doar pentru navigatia curenta “în  timp ce atât sistemul IT si oferta de produse sunt ajustate”, a subliniat purtatorul de cuvant  Sarah Rathbone. Acesta va fi repus pentru croaziera cu plecare din 16 aprilie.
Curios este faptul ca acest plan de a bea cat poti  rămâne disponibil pe celelalte două nave Grandeur of the Seas and Legend of the Seas. Vasul Grandeur of the Seas isi  împarte timpul între America de Sud  (croaziere de la Colon, Panama, şi Cartagena, Columbia) şi  Marea Mediterană (de la Palma De Mallorca, Spania). Legend of the Seas este vasul Royal Caribbean care face tot anul Asia. Linia de croaziera nu a clarificat de ce exista  probleme doar pe vasul   Independence of the Seas, care se bazează pe tot parcursul anului in  Southampton.

Deci, ce schimbări sunt în magazie? RCI e tot in stadiul de  finalizare a anumitor trucuri, dar Rathbone a remarcat faptul că linia poate solicita tuturor pasagerilor de vârsta legală de consum care stau în aceeaşi cabină să cumpere pachetul. (Un cititor mai sobru ar putea presupune că din acest program-pasagerii plătitori au fost un pic prea generosi cu prietenii lor rău-platitori; linia nu ar confirma sau nega acest lucru.) Suntem în aşteptarea unui raspuns dacă modificările propuse vor avea efect pe toate cele trei nave.
Conţinutul – adică partea importanta – a fiecărui pachet rămâne acelaşi: Pentru 29 dolari pe zi, pachetul de bere şi vin include toate berea, vinul de casa in sticlă şi o reducere de 25 % la  alte băuturi şi vinuri. Pachetul “Clasic”, care costă 39 dolari, se extinde in asa fel incat  să includă toate cocktailurile şi băuturile alcoolice premium şi de specialitate. Şi pentru cunoscatori,pachetul Premium de 49 dolari se bazează pe clasice, dar oferă, de asemenea vinuri in sticlă până la $ 10 şi mai multe lichioruri premium.
Primele reclamatii  au  aparut miercuri şi cititorii au  speculat motivele pentru care s-au suspendat. “Cred că problema principală pentru RCI cu acest pachet este că ei nu-l controleaza,” a scris Stuart Green, care a debarcat marti de pe vasul Independence of the Seas.”Posibilitatea de a folosi un pachet între doi oameni este foarte uşor – du-te doar la un bar, pentru a primi o bere, apoi hop la un alt bar pentru a obţine o alta bere.”



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.