BUCATARI CELEBRI LA BORDUL MSC POESIA CU OCAZIA WORLD CRUISE-ULUI DIN 2024

MSC Cruises va primi cu bucurie trei bucatari celebri la bordul navei MSC Poesia in timpul celei de-a doua etape a World Cruise 2024.

Oaspetii aflati in prezent la bordul navei MSC Poesia au inconjurat Africa, descoperind destinatii spectaculoase in croaziera lor. In timpul acestei croaziere memorabile, vasul va vizita 52 de destinatii din 31 de tari. Pentru a imbogati experienta lor, MSC Cruises a invitat trei bucatari celebri sa se alature aventurii, oferind un program culinar unic la bord.

Pe langa optiunile de dining international de inalta calitate asteptate de oaspetii MSC Cruises, cei aflati la bordul World Cruise-ului din 2024 pot experimenta ceva cu adevarat special cu meniuri create de o echipa de bucatari premiati.

Acesti bucatari se vor alatura croazierei la intervale diferite pentru a pregati un meniu complet format din trei pana la patru feluri de mancare, fiecare evidentiind cele mai bune aspecte din bucatariile lor din intreaga lume.

Bucatarul celebru din Africa de Sud, proprietar de restaurant si personalitate media, Reuben Riffel, va servi un meniu inspirat de aromele locale, iar oaspetii vor avea sansa sa deguste autenticul peste marinat condimentat din Cape, mielul Karoo cu piper si prajitura malva.


Veteranul bucatar brazilian si proprietar de restaurant, Allan Vila Espejo, va servi un meniu care include supa autentica de manioc, tocana de peste in stil Bahia cu legume si lapte de cocos si un tort brazilian traditional cu ciocolata si cocos.


Bucatarul suedez cu stea Michelin, personalitate TV si autor, Niklas Ekstedt, va servi feluri de mancare inspirate de ingrediente naturale si ethosul sau de la ferma la ocean, inclusiv homar posat si somon confit.


Daca asta nu ar fi fost suficient, bucatarii vor fi si ei prezenti pentru a saluta personal oaspetii in timp ce gusta deliciile lor in restaurantele principale ale navei.

Oaspetii care doresc sa se alature croazierei in 2024 pot rezerva ultimele cabine ramase pentru segmentele mai scurte ale World Cruise MSC 2024.

Oaspetii care doresc sa ia parte la un World Cruise si in 2025 au posibilitatea sa rezerve cabine la bordul navei MSC Magnifica pentru World Cruise MSC 2025, cu un itinerariu nou si uimitor care include 50 de destinatii minunate in 21 de tari diferite. Navigand prin Mediterana, Africa, America de Sud, Noua Zeelanda, Australia, Asia si Marea Rosie inainte de a reveni in Europa prin Iordania si Egipt.

Pentru cei care doresc sa planifice in avans, vanzarile pentru World Cruise MSC 2026 la bordul navei MSC Magnifica, care pleaca in ianuarie 2026, sunt acum deschise. Noul itinerariu va vizita 47 de destinatii uimitoare in 32 de tari, unde oaspetii vor avea sansa sa descopere unele dintre cele mai renumite orase din Europa, in Italia, Franta, Spania si Portugalia, inainte de a traversa catre Caraibe si America Centrala. De acolo, vasul va naviga pe coasta de vest a SUA inainte de a traversa Oceanul Pacific si a explora Asia. Pasagerii se vor intoarce apoi acasa prin Grecia.

Despre MSC Poesia

Oaspetii vor calatori cu stil si confort la bordul navei MSC Poesia, nava aleasa din nou pentru World Cruise MSC. La bord, pasagerii vor intra intr-o lume rafinata a confortului cu un design elegant. Exista atat de multe lucruri fenomenale la bord, de la o cascada spectaculoasa pana la Gradina Zen, un bar autentic japonez de sushi si un centru de wellness opulent MSC Aurea Spa, cu baie de aburi, sauna si o gama tentanta de tratamente. Pentru iubitorii de sport, exista un teren de baschet si tenis, shuffleboard, o sala de gimnastica de ultima generatie si o zona de mini golf. Plus 3 piscine, 4 jacuzzi-uri si un ecran de cinema urias langa piscina, iar acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile navei MSC Poesia.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.